Ryzen 7 7700X czy jednak Ryzen 5 9600X?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
A dupa tam, odsyłałem już nawet w reklamówkach z Lidla i pełny zwrocik był, kolego tego nikt nie sprawdza. W pudełku to muszę odesłać tylko i wyłącznie sprzęt który odsyłam jako nowy/nieużywany. Używany, po 90 dniach na Amazonie, a nawet w niektórych innych sklepach, mogę odesłać w czym chcę. Scan daje nawet taką gwarancję od siebie - za 10 funtów extra przy zakupie czegokolwiek - mobo, CPU, GPU czy wszystkiego razem, możesz rozpieprzyć cały sprzęt podczas instalacji, potem zapakować wszystko do wora, odesłać im - i przyślą Ci nowe. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@Krzysiak ma rację. Raczej też ma się w głowie jak to całościowo będzie wyglądało. Jak ktoś ma PC bez okna to tam kij co się znajdzie, ja jak większość mam z oknem i buda stoi na biurku obok monitora i wkurwiałoby mnie gdybym do czarnego builda miał białą grafikę, chociaż też w życiu nauczyłem się, że nie kupuję rzeczy które chce tylko kończę z innymi przez zdrowy rozsądek. Pewne kompromisy itd. No ale są pewne kwestie których oko nie zniesie. Np. nie wyobrażam sobie w swojej budzie np. tej grafy: Albo tej płyty głównej: Kwestia gustu i biustu -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@Pitt_34, i co z tego, skoro to nie ma znaczenia. Ja podałem fakt. On potrzebował wydajnego procesora na pierwszym miejscu do programów, a to że w niektórych grach jest trochę niższa wydajność nie ma dla niego znaczenia, ponieważ u niego to przeważnie i tak karta graficzna ogranicza FPS w 4K.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi