Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
w tym zlewaczałym świecie używam broni którą posługują się twoi pobratymcy; tak ci sami którzy lepią się do asfaltu, niszczą pomniki, dzieła sztuki w imię walki z wyimaginowanym wrogiem, biegających debili po granicy którzy dostarczają pizze mordercą polskich żołnierzy, kretynów sprzeciwiających się odstrzałowi dzików w mieście, czy wielkich obrońców zasraców trawnikowch które średnio co tydzień próbują zjeść jakieś dziecko szkoda że ta żulkowa prokuratura nie działa tak sprawnie w sprawie Kasprzyka czy Ukraińca który zakosował jednego księdza a trzech kolejnych próbował wylogować z tego świata, ledwie go złapali to po 6 godzinach stwierdzili że wariat takich specjalistów mamy, "zachód" wjeżdża nam na pełnej -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Aaaa... dla mnie w tej wersji najlepiej siada profil 3, +cinematic. -
Przez soundvibez · Opublikowano
Gdzie dokładnie to sprawdzić? Odpalałem też throttlestop, no to tam cały czas było info w zakładce limits "BD-Prochot". Laptop się nie grzeje, niedawno zaaplikowałem na procka PTM`a. Teraz taktowanie w ogóle spada na 0,4Ghz... Jeszcze idąc za radą z google, próbuję go rozładować na maxa a następnie naładować na 100 i dopiero włączyć bez zasilacza. Tylko przy obecnym taktowaniu, rozładowywanie chwilę potrwa... EDIT: chyba znalazłem, wklejam screena: Co ciekawe, gdy laptop wszedł w tryb oszczędzania energii, CPU potrafił wejść nawet na 1,7GHz - w sensie trzyma niższe takty, bo pozostało 10% baterii, ale nie jest zdławiony na 0,4 jak wcześniej...
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi