Wybory prezydenckie 2025 - 18.05.2025 r. / 1.06.2025 r.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Henryk Nowak · Opublikowano
Jasne, że się zdarzają. Mi chodzi o częstotliwości, wg tego co pisał średnio 1 na 3 przejazdy -
Przez piwakk · Opublikowano
Pograłem w BF4 wczoraj, potem poszedłem na BF6 no i jednak odczuwalnie lepiej gra mi się w starszą odsłonę. Pomimo gry 16 vs 16 na TDM, to nie ma takiego chaosu jak 8 vs 8 w BF6... No i strzelanie z daleka. W BF4 serie z daleka naprawdę potrafią wyrządzić krzywdę i czasami wystarczyło 10 kulek, żeby zdjąć, a w BF6 pół magazynka z bliska nie zabija czasami... Nadal jestem mocno sceptycznie nastawiony do szóstki. Jedyny ogromny plus taki, że kupiłem w dobrej cenie na steam -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Nie no oczywiscie, ze to sa banialuki. Jakby mial takiego 'farta' to by gral w totka. Po prostu nie ma co bagatelizowac problemu - bo faktycznie jest: coraz wiecej agresji w miejscach publiczncych, no ale nie ma co popadac w paranoje i pisac ze teraz nie da sie ztm/zkm przejechac w danym miescie. Bo sie da Miliony ludzi dziennie do tej roboty dojezdza, nie kazdy jest patusem. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Ty tak na poważnie? Tak, niższy eksport drewna do Chin to fajna sprawa, bo Polska jest dużym przetwórcą drewna na potrzeby rynku meblowego. I wywalony w kosmos eksport do Chin spowodował braki surowcowe na polskim rynku oraz wzrost cen. No, ale to trzeba myśleć, a nie być prawakiem.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi