SeaSonic SS-620GB 620W - o jakim TDP karta graficzna.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Fatality · Opublikowano
Nie zwróciłem uwagi na pobór prądu, jutro wieczorem zerknę. We wbudowanym benchmarku pokazywało maks obciążenie gpu na 97% te 300w to chyba nadal jest w normie, pewnie zależy od gry -
Przez DjXbeat · Opublikowano
To jest powtarzany stereotyp zbudowany na bazie badziewnych pomp, które nie trzymają deklarowanych parametrów. 4 rok mi leci w 165m2 chałupie praktycznie na samych grzejnikach i jakoś ta grzałka coś mało pracuje a były noce gdzie było -21C Jeden z sąsiadków ma kopciucha i jak dokłada do niego to pół ulicy nie widać. Za miedzą ma rodzinę Policjantów to nie raz przez godzinę ich domu nie widzę tylko czarno-szary dym. Patrząc na to, że sąsiedzi odpalali dodatkowo kominki przy ostatnich mrozach jakoś to się kupy nie trzyma -
Przez Mistrz zakonu Paladynów · Opublikowano
Tak sobie przekopuje pierwsze SS z D4 i znalazłem chyba pierwszy screen który był wypuszczony Zobaczcie jak to dojebanie wygląda gra na ultra z RT na oledzie nawet tak nie wygląda. Co prawda ten SS ma mega dużą rozdzielczość no ale zobaczcie na to oświetlenie i klimat. To chyba ta lokacja z kampanii gdzie się schodzi w kopalni jak szukasz na początku lilith albo jeszcze na tyle nie zwiedziłem D4 aby znaleźć coś co wygląda podobnie. Może diablo 5 takie będzie -
Przez Killer85 · Opublikowano
Zapewne zrobię UV...zawsze to parę mniej W będzie żarł...będę kombinował Cep już blisko mnie i w poniedziałek odbiór Dobrze wiedzieć.Dzięki za info -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Teraz przeszło takie coś i testuję :
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi