Jeden program a kilka loginów
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Curian00 · Opublikowano
Jak w temacie, jaki TV wybrać, bo stary Samsung już ma plamę po boku. Znalazłem HISENSE 50E8Q 50" MINILED 4K 144Hz , ponoć każdy sobie chwali tą firmę, bo jako że są nowi na rynku to się starają. Słyszałem że OLED lubią się wypalać po 5-6 latach. Obecnie w dużym pokoju mam TV 1080p 32 cale z Philipsa LED. Teraz minimum to jest 50 cali. No i MiniLED czy to dobra matryca ??. -
Przez huudyy · Opublikowano
oczywiście, że przy placu zabaw - dzieci i tak w tym narodzie nie ma i nie będzie, a auta zawsze będą hałasować i smrodzić. Mam przez okno boisko do gry w piłkę, trawiaste, to zdecydowanie częściej tam widzę ludzi srających psami niż chłopaków z piłką. -
Przez Zachy · Opublikowano
moze Ty musisz cos udawac, ja nie. nie zmienie swojego stylu bycia dla Twojego widzimisie. Co do Arrowa - zobacze ta wydajnosc poprawiona to uwierze. Jesli ktos chce miec ta nowa wydajnosc juz teraz - wystarczy kupic plyte na z890 + podkrecic NGU, D2D, Ring, ram i osiagnie sie to samo wedlug mnie. Cudow sie nei spodziewam -
Przez wallec · Opublikowano
Te nowe Intele, dla osób które już mają Arrow na chipset z nie zmienią praktycznie nic. Ringi na z można ustawić na ten sam lub bardzo podobny poziom, które refreshe mają w standardzie. OC rdzeni P pogarsza wydajność per wat, dlatego Intel podniósł MHz na rdzeniach E. Zabiegi, które zrobili/zrobią to to co powinno być standardem na premierę. Możliwe, że jeżeli do 270K Plus wpadną procki, które miały być 290K Plusami to będą miały całkiem spory potencjał UV/OC. Ogólnie zabiegi pod "recenzje" i zwykłego usera bo w sumie spoko szlif upchać dużo rdzeni, dać natywne 7200 i podnieść ringi. Wsadzę na b860, ustawie ram 8400 i nara
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi