Desktop zbliżony wydajnością do mini PC AOOSTAR GEM12 z AMD Ryzen 7 8845HS
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez PrzemeeK · Opublikowano
Siemanko, korci mnie aby ATX zmienić na mATX aby był bardziej przenośny, z uwagi iż ma to działać na zasadzie, pakuje do torby i jadę. Myślicie, że takie Budy pokroju A3, czy inne takie jamniki małe dadzą radę? Tyczy się to grania w ciężarówce na pauzie. działać to będzie z przetwornicy, aby ograniczyć pobór prądu jak i właśnie temperatur szykuje się granie w 1440p i 60hz, chyba, że pobawię się z vrr i 90hz jeśli nie wpłynie to na pobór prądu i temperatur zbytnio. Nie będzie problemem taka mała obudowa do tego typu grania? Na 100% będzie kupiona z czystym sinusem przetwornica, ale też się zastanawiam czy nie sprawi ona problemu, miałem już laptopy i konsole w sumie w ciężarówce i nie było nigdy żadnego "boom" 😆 tylko tutaj już wchodzimy na wyższy level 😀 Nie chcę laptopa jakby ktoś miał ochotę zapytać 😆 -
Przez leven · Opublikowano
U mnie to inaczej wygląda, ale też jest 310.5.2. Dziwne, bo od dobrego tygodnia, albo i lepiej, co było opisywane na forach. -
Przez Krueger · Opublikowano
Ktos tamże X-Kom ma problemy ze zrozumieniem do 800 zł, a nie do 900 zł. Logitech to nie szczyt w słuchawkach do tej kwoty, ale jak się skompromitować to przynajmniej z klasą. Te bym kupił. Chyba, że dołożysz 60 zł, może gdzie indziej znajdziesz taniej https://www.x-kom.pl/p/1218028-sluchawki-bezprzewodowe-sennheiser-accentum-plus-wireless-black.html https://www.x-kom.pl/p/1217943-sluchawki-bezprzewodowe-sennheiser-momentum-4-wireless-graphite.html -
Przez Slayer · Opublikowano
Daj potem znać jak się sprawdza zawsze więcej informacji dla potencjalnych kupujących! : ) -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Proste że w Twoich komentarzach, używasz "kg", "Nm", to i "W" odnosi się do jednostki Na przyszłość bądź bardziej precyzyjny. rpm to też nie jest stała, podobnie jak moment obrotowy, więc mówienie o iloczynie to źle z punktu widzenia fizyki.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi