Wercyngoteryx 82 Opublikowano 4 Lutego 2025 Opublikowano 4 Lutego 2025 Hej, tata poprosił mnie o skonfigurowanie mu androida auto w samochodzie. Niestety mam z tym problem, a mianowicie chodzi o nawiązanie połączenia między autem a telefonem. Po podłączeniu telefonu kablem nic się nie dzieje. Auto to Dacia Duster a telefon chiński Oppo A73. Według dokumentacji w samochodzie powinno działać bez problemu. Może miał ktoś podobny problem? Wersja Androida 12.
Katystopej 1 243 Opublikowano 5 Lutego 2025 Opublikowano 5 Lutego 2025 Kabel może być problemem, nie na każdym kablu działa AA.
dan254 121 Opublikowano 8 Lutego 2025 Opublikowano 8 Lutego 2025 Spróbuj innym kablem podłączyć,i zobacz czy do właściwego wejścia USB podłączasz kabel.
dawid8896 17 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 W dniu 4.02.2025 o 18:12, Wercyngoteryx napisał(a): Hej, tata poprosił mnie o skonfigurowanie mu androida auto w samochodzie. Niestety mam z tym problem, a mianowicie chodzi o nawiązanie połączenia między autem a telefonem. Po podłączeniu telefonu kablem nic się nie dzieje. Auto to Dacia Duster a telefon chiński Oppo A73. Według dokumentacji w samochodzie powinno działać bez problemu. Może miał ktoś podobny problem? Wersja Androida 12. Wydaje mi się, że może musisz coś przełączyć w opcjach programistycznych w tel. tak przynajmniej mój znajomy miał, że chciał wyświetlać filmy z dźwiękiem na ekranie w aucie nie pamiętam dokładnie, ale chyba musisz przełączyć tryb wysyłania sygnału przez USB z tel. na inny tryb, jak wiesz, jak włączyć tryb programistyczny to już sam sobie jakoś poradzisz.
Wercyngoteryx 82 Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2025 Temat załatwiłem tak że zainstalowany został jakiś chiński tablet na którym wszystko ładnie śmiga. Dlaczego nie mogłem połączyć się z autem nie mam pojęcia do teraz i temat odpuściłem. Z trybem programistycznym też próbowałem i nic to nie dało niestety. Najważniejsze że tata zadowolony i może Janosika używać :p
Rekomendowane odpowiedzi