misieq 35 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Panowie, polećcie jakieś ciekawe gierki dla 3 gości co chcą czasem popykać w coś ciekawego online ale na codzień tego nie robią. Minecraft, Fortnight I podobne lub MMO nie wchodzą w grę. Za dzieciaka dużo się grało w twierdze online, ewentualnie ostatnio fajnie czas spędziłem z siostrzeńcem w It Takes Two ale to tylko na dwóch graczy jest. Co ciekawego polecicie?
Jaycob 1 934 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Sprawdź serię Trine (poza tą 3D). Można grać lokalnie albo online do 3-4 graczy. Z innych gier podobał mi się Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, jest nawet do 6 graczy, ale tego trybu już nie polecam, bo robi się chaotycznie. A także Remnant 1 & 2 - dynamiczny soulslikowy shooter z losowo generowanymi światami i bossami. 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Super Mario Jamboree mozna grac w 4 osoby na jednym ekranie.
Marcusfff 274 Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego Helldivers 2, Don't Starve Together, Project Zomboid, Ready or Not
misieq 35 Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego Dzięki panowie a szczególnie @Jaycob za Trine. Tego mniej więcej szukałem i jest w promce na GOG pakiet 4 części za 44 pln 1
Rekomendowane odpowiedzi