Nawet nie oglądałem tego filmu to nie wiem o chodzi
Każdy rozgarnięty obada temat przed kupnem danej platformy i płyty.
Po to w instrukcji do danej płyty wszystko jest jasno podane by nie było wątpliwości.
Filmy na YT są zbędne Jak ktoś nie wie co to linie pci-express to zapewne co by nie wybrał nie będzie miało to znaczenia dla niego
Wg AI 2+2 i pies się zmieści
Nowa Fabia Monte Carlo ze szklanym dachem i 1.5 turbo 150km z dsg powinna się zmieścić w budżecie 150k - dopisuje jako propozycja do rozważenia
Tak, bez problemu zmieścicie się w konfiguracji 2+2 oraz pies, o ile weźmiecie pod uwagę wersję nadwozia Škody Fabii oraz gabaryty Waszego czworonoga.
Oto jak wygląda sytuacja z podziałem na strefy w aucie:
💺 Przód: Dwie osoby dorosłe
Kierowca i pasażer z przodu mają do dyspozycji pełnowymiarowe i komfortowe fotele. Pod tym względem Fabia (szczególnie nowsze generacje, jak Fabia III i IV) oferuje zaskakująco dużo przestrzeni nad głową i na nogi jak na segment B. [1]
🧒 Tył: Dwójka dzieci
Kanapa z tyłu spokojnie pomieści dwoje dzieci. Warto jednak pamiętać o kluczowej kwestii: [1]
Foteliki samochodowe: Jeśli dzieci jeżdżą w dużych fotelikach (zwłaszcza montowanych tyłem do kierunku jazdy – RWF), odsuniecie przednich foteli mocno do tyłu może być ograniczone. Dwa foteliki bez problemu wepniesz w seryjne uchwyty ISOFIX. [1, 2]
Starsze dzieci: Jeśli dzieci jeżdżą już na samych podstawkach lub bez nich (powyżej 150 cm wzrostu), miejsca na nogi i szerokość kanapy będą w zupełności wystarczające. [1, 2]
🐕 Bagażnik: Pies
To, czy pies zmieści się w bagażniku, zależy od typu nadwozia Fabii oraz rasy psa:
Wersja Hatchback: Bagażnik ma pojemność ok. 330–380 litrów (w zależności od generacji). Zmieści się tam wyłącznie mały lub średni pies (np. Maltańczyk, Cocker Spaniel). Trzeba jednak zdjąć górną półkę, aby zwierzak miał dostęp do powietrza i światła z kabiny.
Wersja Kombi (Fabia I, II, III): Oferuje potężny i ustawny bagażnik (od 480 do 530 litrów przy rozłożonych fotelach). W tej wersji bez problemu i w komfortowych warunkach pojedzie nawet duży pies (np. Golden Retriever czy Owczarek Niemiecki). [1]
Rekomendowane odpowiedzi