Mały ale wariat do 2000£.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hafexo · Opublikowano
Ej ale proszę nie obrażać mojego staruszka - służył mi wiernie bardzo długo. Udało mi się wyrwać 32gb ramu 3200 za 700zł, płytę i procek również kupiłem (5700x). Szkoda mi trochę że moja ukochana karta dźwiękowa na PCI pójdzie w odstawkę ale no cóż Myślę jeszcze nad kartą, ale chyba już sobie zrobię prezent noworoczny i kupię RTX5070 -
Przez Macius · Opublikowano
A np brak tego dram albo to że działa na niższym nvme 3.0 a nie 4.0 i jest wolniejszy ma jakieś znaczenie przy wczytywaniu tekstur map? -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W sumie to nawet na nim możesz na testy postawić system, wtedy też nie mieliśmy nic innego pod ręką niż ssd na sata Pewnie raczej to nie będzie to bo tylko raz się z takim przypadkiem spotkałem, ale przynajmniej wykluczysz go. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Przecież Amerykański serwis Asusa jest jeszcze gorszy niż Europejski Znajomy ostatnio serwisował 70 Ti TUF, za pierwszym razem uznali ze wszystko ok (Gdzie hotspot przebijał już 100 stopni) Dopiero za drugim wymienili mu pastę (wątpię ze dali PTM) i być może dali nowe termopady. Najlepsze ze dostał tez nowy shraud, podejrzewam ze stary uszkodzili i nie nadawał się ponownie do montażu. -
Przez Krzysiak · Opublikowano
W ogóle dobrze było sobie porównać w filmiku @Lipton karty które posiadałem/posiadam bo 5700XT, 6950XT i 9070XT. Z rdna43 miałem na co dzień styczność z 7800XT. Można rzec że przerobiłem wszystkie generacje rdna.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi