bbandi 452 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Padł mi port DisplayPort podłączyłem monitor przez HDMI i nie mam w panelu sterowania Nvidia opcji Freesync/Gsync, mój monitor posiada Freesync 2 oraz Gsync compatybile i na DP to wszystko działało. Czy jeśli podłączę przejściówkę HDMI/DP do monitora i to połączę DP do karty to będzie mi to działać czy nie?
MadDog 303 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Na stronie AMD jest 48-144 via DisplayPort i 48-120 via HDMI. Na stronie Nvidii nie ma w ogóle tego producenta monitorów https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ więc ciężko powiedzieć
kamilos69 316 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 16 godzin temu, bbandi napisał(a): Czy jeśli podłączę przejściówkę HDMI/DP do monitora i to połączę DP do karty to będzie mi to działać czy nie? Nie będzie działać. 2
bbandi 452 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego Tak myślałem, mimo to włączyłem w monitorze synchro bo tam VRR jest jeszcze, nie wiem czy VRR działa bez włączonej synchro w opcjach monitora ale właczyłem.
Rekomendowane odpowiedzi