Taki OS?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sheenek · Opublikowano
No ba, ja w tej grze wyladowalem F18 na szczycie Mount Everest taka to realistyczna gra -
Przez Quadro26 · Opublikowano
Próbowałeś czystej reinstalacji sterownika graficznego? Swoją drogą panowie, znalazłem panele magnetyczne na strychu do swojego Phanteksa P600s. Założyłem na front i górę, teraz tylko 1 wypycha z tyłu gorące powietrze 140mm i z przodu 3x140mm z AiO wpychają chłodne. Nie słychać cewek. Można żyć, a że karta będzie miała 3'C goręcej? Niska cena za komfort, niech ma za karę że drze jadakę Może się nauczy, że jak będzie ciszej to będzie miała chłodniej ^_^ -
Przez Kadajo · Opublikowano
MFS sie nie nudzi, i mozna wyladowac gdziekolwiek chce na całym świecie. I to dosłownie na całym świecie -
Przez luk21pl · Opublikowano
Witam Zakupiłem ostatnio Geforce 5070 TI z odpowiednimi ROPami i niestety po zainstalowaniu nowych sterowników w grze Kingdom Come 2 nagle pojawił się czarny ekran przy meniu następnie przy minimalizowaniu i powrocie udało się odzyskać obraz ale w 24kl/s. Po wczytaniu gry pojawiają się czerwone kropki tam gdzie występują cienie. Co może być nie tak? Dodam że karta w innych grach działa jak należy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi