Głosniki creative A500
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez N.Otis · Opublikowano
Czyli usunąć te 2 extra wiatraczki, zasilacz słabszy, lepsze chłodzenie do procesora, proponowany dysk i ryzen 9 9700x, i powinna byc sztosik maszyna? -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ja bawię się przednio. 35h i... 50% ! Grafika cudna - jestem w szoku, co udało się im wykrzesać z tego motoru id tech7 - bez UE5! Zagadki pyszne (nie za trudne i nie za banalne, czasami coś trzeba poczaszkować). Jedyna dla mnie zaskakująca wada, to... strzelanie ! i to w grze od strzelaczy! Jak mam strzelać, to wolę się za szpadlem albo rurą rozejrzeć. Źle się sprzedaje? Przejdę na GP, a później kupię do kolekcji, jako hołd dla twórców. -
Przez kalderon · Opublikowano
W tym zestawie nawet zasilacz 650W będzie się nudził. Obudowa nie potrzebuje dodatkowych wentylatorów, ma cztery w zestawie. Nieco wydajniejsze powinno być chłodzenie procesora. Ten dysk w testach wypadł nawet nieco lepiej niż KC3000: https://www.x-kom.pl/p/1275363-dysk-ssd-sk-hynix-2tb-m2-pcie-gen4-nvme-platinum-p41.html Nie wiem czy do Photoshopa jest sens dopłacania do 9900X względem 9700X lub 9600X: -
Przez crush · Opublikowano
Marka podupadła. Jakie było ostatnie dobre medium z tego uniwersum? Skoro SW sobie nie radzi będąc o wiele popularniejszą franczyzą i mając kilka przyzwoitych nowszych projektów jak Rogue One czy Mandalorianin, to Indy nie ma szans. Tym bardziej, że gra jest "tylko" dobra. Nie wybitna. -
Przez Crew 900 · Opublikowano
Ale jaja. Ta gra praktycznie się nie sprzedaje
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi