matkar 7 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca sektor gospodarki obejmujący sprzedaż detaliczną towarów i usług bezpośrednio do odbiorców końcowych, czyli właśnie konsumentów. Branża retail po polsku określana jest zwykle jako handel detaliczny. 1
pawelsake 54 Opublikowano 4 Marca Autor Opublikowano 4 Marca jeszcze się zapytam o różnice w x870/b850 chodzi o port podłączenia AIOczy to ma jakiś wpływ na działanie urządzenia tzn x870 mają taki port a b850 zostaje tylko cpu fan
Send1N 4 172 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Nie wiem skąd takie info że tylko x870 jak gniazdo typowo pod podłączenie pompy ma prawie każda płyta, druga sprawa że nie ważne w które podłączysz czy to będzie cpu fan, sys fan czy pump efekt będzie taki sam to jest tylko kwestia regulacji w biosie czy pompa od razu ruszy na max obrotach czy będziesz musiał sam ustawić wyżej bo będą np zbyt niskie, wszystkie te gniazda mają obciążalność mniej więcej 1A.
matkar 7 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) 2 godziny temu, Send1N napisał(a): Nie wiem skąd takie info że tylko x870 jak gniazdo typowo pod podłączenie pompy ma prawie każda płyta, druga sprawa że nie ważne w które podłączysz czy to będzie cpu fan, sys fan czy pump efekt będzie taki sam to jest tylko kwestia regulacji w biosie czy pompa od razu ruszy na max obrotach czy będziesz musiał sam ustawić wyżej bo będą np zbyt niskie, wszystkie te gniazda mają obciążalność mniej więcej 1A. Dokładnie,bardzo dobrze pokazuje to w filmie Blackwhite gdy opisuje gdzie podpiac kable,to samo wspomina co kolega Send1N. Edytowane 4 Marca przez matkar 1
MarioDee 22 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca (edytowane) W moim Asrocku B850M Steel Legend są dwa złącza cpu fan. W biosie są widocznie jako cpu fan 1 i cpu fan /pump 2. Edytowane 4 Marca przez MarioDee
pawelsake 54 Opublikowano 6 Marca Autor Opublikowano 6 Marca (edytowane) zamykam temat; postawiłem na B850 steel legend ze względu na m2 Edytowane 25 Marca przez pawelsake
Rekomendowane odpowiedzi