jahjah 0 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Witam wszystkich. Panowie 2 miesiące temu kupiłem sobie rtx 4070 https://www.euro.com.pl/karty-graficzne/gigabyte-karta-graf-giga-rtx4070-winf-2x-oc-v2-12.bhtml?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=it_pmax&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAw5W-BhAhEiwApv4goHwoY9Ffdq77BFJV4pK_K5sY9WTcTloTNl24eDjAP7eERfXSfS56YBoCO_wQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds (przesiadka z 3070) do dziś było wszystko ok, niestety po zainstalowaniu najnowszych sterowników przy próbie włączenia nie których gier np. fifa 25,24 mafia 3 pojawia się czarny ekran, monitor przechodzi w trym uśpienia i nic nie można zrobić tylko twardy reset. Jak sciągnę dużo starszą wersje sterownika jest ok. Jakieś pomysły?
AndrzejTrg 3 009 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 Pomyślmy hmmmm. Jak na starszych sterownikach wszystko jest ok, a na najnowszych jest problem to... problemem będą najnowsze sterowniki? Leć na starszych sterach, w NV jak z MS nigdy nie instaluje się najnowszych bo to tylko rodzi problemy.
kalderon 1 192 Opublikowano 3 Marca 2025 Opublikowano 3 Marca 2025 zwalony nowy sterownik, zostań przy starym.
jahjah 0 Opublikowano 3 Marca 2025 Autor Opublikowano 3 Marca 2025 zapomniałem dodać że próbowałem sciągać troszkę starsze i tez lipa dopiero z lipca tamtego roku są ok. Druga sprawa nigdzie w necie nie wyczytałem żeby ktoś miał takie problemy jak ja i dlatego pomyślałem ze to u mnie w kompie coś nie tak 1
Rekomendowane odpowiedzi