Kris 8 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca Czego uzywacie do ściągania plików z neta - bo IDM wyłączył wtyczkę na kazda przeglądarke chyba a to był najlepszy program?
narmiak 123 Opublikowano 4 Marca Opublikowano 4 Marca To w przeglądarce mi zazwyczaj wystarczy. Czasami przerzucam się na jdownloadera, jak mam kilka linków, a w przeszłości korzystałem z FlashGet ale w wersji bodajże 1.7.3 (ciągle do pobrania ze strony producenta. Nie wiem jednak, czy działa pod Windows 10/11).
Kris 8 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca W dniu 4.03.2025 o 15:19, narmiak napisał(a): To w przeglądarce mi zazwyczaj wystarczy. Czasami przerzucam się na jdownloadera, jak mam kilka linków, a w przeszłości korzystałem z FlashGet ale w wersji bodajże 1.7.3 (ciągle do pobrania ze strony producenta. Nie wiem jednak, czy działa pod Windows 10/11). bo IDM dzieki wtyczce jak wlaczyles cos na YT to zaraz wyskakiwalo ze mozna pobierac i o to mi chodzilo czy jest jakis program podobny do IDM co ma taka wtyczke do przegladarek wlasnie? a co ten jdownloader daje?
narmiak 123 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca 4 minuty temu, Kris napisał(a): a co ten jdownloader daje? Pozwala na dodanie wielu linków na raz. Nic nie mówiłeś nawet, że chodzi o ściąganie filmów z YT...
Kris 8 Opublikowano 5 Marca Autor Opublikowano 5 Marca 28 minut temu, narmiak napisał(a): Pozwala na dodanie wielu linków na raz. Nic nie mówiłeś nawet, że chodzi o ściąganie filmów z YT... zapomniałem po prostu przy okazji ta wtyczka od IDM na to pozwalała - szukałem czegos innego to za bardzo nie ma wyboru. Niektóre rzeczy nie pozwalaja sciagac z YT
caleb59 1 621 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Przecież wszystko nadal działa, używam IDM od lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Obecnie zarówno wtyczka jak i program radzi sobie doskonale, wymuś aktualizację. 1
Kris 8 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca (edytowane) W dniu 7.03.2025 o 10:07, caleb59 napisał(a): Przecież wszystko nadal działa, używam IDM od lat i nigdy nie miałem żadnych problemów. Obecnie zarówno wtyczka jak i program radzi sobie doskonale, wymuś aktualizację. no ja tez nie miałem a teraz nie moge nawet zainstalować wtyczki ... To rozszerzenie nie jest już dostępne, ponieważ jest niezgodne ze sprawdzonymi metodami dotyczącymi rozszerzeń do Chrome. tak mi pisze jak chce dodac o naprawiło się,ale i tak musze się jakoś zarejestrowac bo zaraz blokną hehe Edytowane 8 Marca przez Kris
Kris 8 Opublikowano 8 Marca Autor Opublikowano 8 Marca Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Już ogarnąłem choc nadal wyskoczyło ze nie będzie wspierane dla chrome ale jakoś przeszło. Dzięki za pomoc. Mozna zamknąć temat
caleb59 1 621 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca (edytowane) Nie ma prawa wyskakiwać żaden komunikat odnośnie niekompatybilności w Chrome o ile posiadasz najnowszego IDM oraz wersję wtyczki 6.42.22. Sam autor IDM zadbał o to kilka wersji wstecz podczas aktualizacji IDM. Edytowane 8 Marca przez caleb59 1
krzysztofb 25 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja terz tak mialem ze przestalo mi wyskaiwac to okienko do pobierania i spytalem sie czata capilot i sie sputal czy robilem aktualizacje bo idm jak nie dziala to trzeba aktualizacje zrobic 1
caleb59 1 621 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Taki pro tip jakby kogoś wkurzało automatyczne włączanie się IDM w tle podczas odwiedzania youtube.com. Trzeba dodać wyjątek w postaci: *.googlevideo.com https://www.internetdownloadmanager.com/register/new_faq/video18.html
Rekomendowane odpowiedzi