giełda/ akcje itd
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Przebiegłem cały zamek, na pełnej. z komnaty do komnaty z lewego skrzydła na prawe tak to wyglada w Hogwarts Legacy z RT i FG . To na dole to jest podsumowanie - wynik uśredniony I z Tego co widze, na 14900k jest jeszcze gorzej....wiec tyle jezeli chodzi o AMDip, i gry które sa po prostu zrobione tak że jest stuttering... " Ok, czyli bez zmian. Dzięki. Jak to ogarnąć, to nie będzie stutera w grach" takie podsumowanie wlasnie tym filmem i HL -
Przez Oldman · Opublikowano
jakbym miał wybierać to ja bym wolał zeby zamiast tych "smaczków" dali ocynk karoserii i zrobili wygłuszenie karoserii a nie wsciskali kit że to marka premium -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Bo mieścić się to jedno, ale jak się trochę pojeździ, to się nagle okazuje, że coś uwiera w nieodpowiednim miejscu. W swoim Civicu niby się mieszczę, ale jednak auto wyprofilowane jest dla osób o wzroście 180 i poniżej. Tu coś przeszkadza, tam coś przeszkadza itd. -
Przez tomcug · Opublikowano
Na pewno nie mojego autorstwa, ani nie wrzucany gdziekolwiek przeze mnie. Od lat nie. -
Przez M2nsTEr · Opublikowano
odinstalowalem, wyczyscilem rejestr i katalogi, zainstalowalem na czysto najnowsza wersje i jest dokladnie zero zmian
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi