Skocz do zawartości

[drukarka HP] driver is invalid - laser HP 107

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Drukarka laser HP 107 (bez wifi/ethernetu, usb only), system Win 11 23H2.

Ostatnio drukowałem coś w lutym, czyli 3-4 tygodnie temu - próbuję dzisiaj i dostaję komunikat jak niżej. 
Drukarka jako taka i przewód USB są ok - podpięta do laptopa z Ubuntu normalnie drukuje...
Co tu może broić?

F57F2E99-380C-49C0-BDC6-F43B75E43743.png.cddc29e81742e869e9318218b2d07a30.png

Edytowane przez rzymo
  • rzymo zmienił(a) tytuł na [drukarka HP] driver is invalid - laser HP 107

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• U mnie na TV Oled LG gra bardzo dobrze wygląda. Cierń itp. Super i efekty magiczne.. Mam LG CX.
    • Absurdem to jest twoje pojęcie o elektrykach wypisując te bzdury o kablach.    Dla twojej wiadomości- tego nie ma na placu. Na to czekasz aż Ci wyprodukują. Ja mam termin odbioru na 30 lipca. Złożyłem zamówienie na produkcję a Ty mi się do tego dokładasz     
    • Ja bym we wrześniu może sobie sprawił 9800X3D obok swojego 7800X3D  a potem może 5700X3D (+ płyty ASUS)
    • No i gdzie te przepisy nakazują rowerzystom ustępowania? Żeby nie było niejasności zacytuj te fragmenty. Bzdura do sześcianu. Pokaż przepis, który nakazuje rowerzystom ustępowania pierwszeństwa. Taka sama bzdura. Tak samo podaj przepis, który nakazuje rowerzystom ustępowania pierwszeństwa.     Ludzie, weźcie się chwilę zastanówcie nad tymi przepisami, bo piszecie kompletne bzdury, a sprawa wcale nie jest tak bardzo skomplikowana w tym przypadku. Ten przepis reguluje sytuację kiedy ktoś jest na przejeździe. Nie więcej, nie mniej. Brak analogicznego zapisu jak dla pieszych wchodzących na przejście, oznacza że rowerzyści wjeżdżający, zbliżający się itd. do przejazdu nie mają nadanego pierwszeństwa. Ale to nie oznacza, że z automatu druga strona je otrzymuje! Tu musiałby być jasny zapis w stylu " rowerzysta zbliżający się do przejazdu dla rowerów, jest obowiązany zachować szczególną ostrożność i ustąpić pierwszeństwa pojazdom zbliżającym się do przejazdu". No ale takiego przepisu nie ma, koniec, kropka. Wypada wspomnieć, że kiedyś istniał przepis w tym stylu, czyli jasno i wyraźnie określony zakaz wjeżdżania tuż przed nadjeżdżający pojazd. No ale już szmat czasu temu został wykreślony. Ślad jeszcze istnieje: Art. 27. 2. (uchylony).   Zatem jeżeli art. 27 nie reguluje kwestii pierwszeństwa pojazdów zbliżających się do przejazdu rowerowego, to trzeba odwołać się do bardziej ogólnych dotyczących przecinania się kierunków ruchu. Tu może mieć zastosowanie Art. 25. 3. Nie jest to idealne, bo dla mnie nie jest normalne, że jak przecinam główną drogę, to ma mi ktoś ustępować, no ale innego przepisu regulującego pierwszeństwo na przejazdach (w tej konkretnej sytuacji), po prostu nie ma. Tak samo dla mnie nie jest logiczne, że jak jadę wzdłuż głównej, to powinienem ustępować tym z bocznych. Oczywiście są jeszcze znaki, które mogą w danym miejscu regulować pierwszeństwo. Wcześniej wspomniany A-7, ale także "stop", poziome linie ciągłe lub trójkątne itd. Tu niestety zarządcy dróg się nie popisują i olewają kompletnie lub stawiają bez sensu. I to dotyczy zarówno pojazdów na jezdni, jak i ddr. Już bez wnikania, czy np. stop przed przejazdem rowerowym jest prawidłowo stawiany czy nie, bo to jest podważane.   Niestety ale kwestia przejazdów rowerowych nie jest dobrze w prawie opisana, choć powinna w +/- podobny sposób jak z przejściami. Bardzo źle się stało, że zostało zmienione brzmienie znaczenia znaku D-6a, D-6b (pionowy, przejazd dla rowerów), bo tu sprawa była jasna i klarowna. Jeżeli był niezgodny z zasadami prawa, to powinien zostać skorygowany Art. 27 i wtedy wszystko byłoby klarowne.   Także @Katystopej i @bergercs, na spokojnie przeanalizujcie jeszcze raz, co przepisy nakazują i komu, a czego nie regulują szczegółowo. A z sino nie ma co dyskutować i bić piany, widać że odklejony lub z brakami klepek.
    • U mnie też auto aim nie dziala (steam controller)    Odpaliłem dziś gre na tv. Dlss quality, FG on i wszystko na Maxa. W pomieszczeniach do 120 fps a na zewnątrz 60 do 80.    Ale coś na tym moim LG rtx hdr słabo wygląda, bardzo ciemne jest i jakieś takie cienie za mieczem się pojawiają, powidoki takie. W sdr lepiej gra wygląda hmmm..    To co zauważyłem, że w dzień nie widać mojego cienia tylko samego miecza... Miecz biega i skacze
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...