[drukarka HP] driver is invalid - laser HP 107
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Dresiq · Opublikowano
Tutaj przewińcie sobie do 9 minuty. Z lewej 5700x3d na serverze medium, gdzie gra niecałe 400 graczy. Z prawej serwer main, gdzie w szczytowym momencie gra 700 graczy, a zwykle 600. Do tego mapa większa. A karta gradiczna w teście ta sama. Wszystko zależy do czego będzie używał tego sprzętu. Ja w 2022 roku złożyłem pc typowo pod tą grę, 32gb ram + 5800x3d. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Fajne jaja z SCT w Krakowie. Ludzie kradną i niszczą znaki, więc SM wystawiła przy znakach Fotopułapki. Ludzie wić najpierw kradną fotopulapki a potem niszczą znaki Z Fotopułapka jest jednak ten problem, że robi mnóstwo zdjęć i jest to naruszenie ochrony danych osobowych jak ją ktoś ukradnie -
Przez bofff · Opublikowano
@duniek bo Ty pewnie przerzuciłeś tego setki wszystkie ddc są wymienne? chciałem sobie w takim combo zamienić na niższą. Najchętniej taki dawca takie foto u kolegów z ameryki znalazłem -
Przez Kyle · Opublikowano
@Karister Takie podbicia to standard w typowym pomieszczeniu. U mnie przy kalibracji też zobaczyłem ładnie mody pomieszczenia - by to zniwelować, to albo bardzo zaawansowana adaptacja (rezonatory i masa miejsca w pokoju zajęta), albo jakaś sprzętowa kalibracja - ja wybrałem to ostatnie. Przykładowa kalibracja u mnie wygląda tak (tam widzisz takie przerwane pasmo przy 65Hz na czerwonej linii - to połączone graficznie wykresy suba i kolumn, bo podział mam przy 65Hz):
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi