pamięc ram Jakie pamięci DDR4 - 32 GB RAM do płyty głównej Asus PRIME B550M-A i Ryzen 7 5700X?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Strutter · Opublikowano
@Pan Mateoo Porównanie SoC między G86 (7300) i Edge 50 Fusion (7s Gen 2). Ponadto, zakrzywienie wyświetlacza w Edge 50 Fusion utrudnia ochronę ekranu oraz pogarsza ergonomię. -
Przez VRman · Opublikowano
OLED vs LCD w kwestii obrazu w ruchu - jak kogoś interesuje to zajrzałem na forum BB i przynoszę info. Bardzo polecam, szczególnie ludziom którzy kompletnie nie znają zagadnienia. Wątek o ekranach radzących sobie z ruchem: prawie wszystko o LCD, ale ogólnie wątek prawie martwy, bo i monitorów prawie zero na rynku. Aż nagle pojawia się Pulsar Jeszcze nie było premiery, a 23 podstron. Dla przykładu, jeden z bardzo przydatnych postów, Chief BlurBusters tu prosto i zwięźle wykłada jak się mają LCDiki do obecnych OLEDów i czemu https://forums.blurbusters.com/viewtopic.php?t=15149&start=220#p122196 Niestety też z tego wynika, że na update Pulsara aby uzyskać prawdziwą żyletę w ruchu nawet w 60 czy 90fps, nie ma raczej szans -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
Rozwaz te modele AW2725DM Philips Evnia 27M2N3501PA/00 najlepszy chyba philips tak wychodzi. kolory lekko przesycone ale to nie jest wada ani nic a wydajnosciowo zmiata tamte. rozwaz dela jesli chcesz hdr - ma hdr400 wiec nic szczegolnego jakby co ten aoc bylby swietny ale taki jakis bez niczego sie wydaje, jak masz budzet na drozsza polke to doinwestuj -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Według mnie miedzy 1080 ikonie wydajnosci potem 1080Ti, FULL RASTER ATTACK. A dzisiejszymi kartami, jest mega roznica, Nawet 5050 robi 1080, a najczesciej jest na poziomie 1080Ti w rastrze, wiadomo, tam nie ma RT, ale okazuje sie ze 5060 dla przykladu rozjeżdza 2080Ti w ray tracingu. Także technologia DLSS 2 jaka była za czasów RTX 2000, poszła mocno w góre, nvidia to rozwinęła. Tak samo jak i rozwija DLSS Frame Generation i coraz bardziej to ulepsza. Poza tym, jakbys był takim HARDCOROWYM rasterowiczem to powinienes nie korzystac w ogole z technik nvidii tylko z czystej mocy, i grac rowniez bez nv reflex. A co z A.I. ? No nowa technolgoia, to po prostu naturalna sciezka rozwoju. A to, że niektore firmy probuja ja nienaturalnie szybko rozwijac to juz inna kwestia, kazdy chce miec przewage tak juz jest. 6fps, no bo to był test pod dyktando 5070, i tak jak sie na niej da grac, usłyszales że sprawdzal z minimalnymi ustawieniami tak zeby 8GB nie bylo problem (jakby co ) i wydajnosc byla identyczna, po prostu path tracing i ray reconstruction jest dosc ciezkie i karty z serii 2000 maja problem. Szczegolnie wlasnie w DOOM the dark ages, w koncu przeciez 3090Ti przegrywa z 4070tka w tej grze bo gra uzywa S.E.R. czego po prostu on nie wytłumaczył, wiec ja Ci tłumacze -
Przez bergercs · Opublikowano
Jaecoo 7: Ktoś uświadczył takich szaleńst z GPSem? Po odłączeniu od Android Auta nawigacja na smartfonie działa bez problemów. Usterka występuje w losowym czasie, w różnych miejscach w Poslce. Facebook.mp4 Hojka Sebastian Zmień położenie telefonu. Telefon gubi GPS i dzieją się takie cuda. Ja jak miałem w kieszeni tak się działo. Arkadiusz Hodlik Autor Hojka Sebastian indukcja albo cupholder - bez znaczenia, i tak wariuje Remigiusz Napieralski Dokladnie , to wina telefonu a nie samochodu, a dokładniej stacji multimedialnej:) Arkadiusz Hodlik Autor Remigiusz Napieralski nie, bo w innych autach działa ok. Tylko w Jaecoo wariuje, a po odłączeniu działa więc GPS ma stabilny - problem pojawia sie po podłączeniu do auta Marcin Matysek Arkadiusz Hodlik jakich innych autach?. Proszę poczytać, problem w innych autach też jest taki sam. Arkadiusz Hodlik Autor Marcin Matysek BMW 5 2021, Toyota Corolla 2022 - w życiu nie miałem tam takiej akcji.A tu codziennie. Ten sam telefon Cyprian Filipczak Też tak miałem ostatnio i raczej nie jest to wina telefonu bo wcześniej w żadnym innym aucie nie miałem takiego przypadku, a telefon mam ten sam. Po odłączeniu na telefonie bylo poprawnie. Dar Pni Cyprian Filipczak to nie wina telefonu, jakiś babol w oprogramowaniu jaecoo. Powyższa metoda pomaga rozwiązać problem. Dar Pni Pisałem już wcześniej na grupie, 100% sprawdzona metoda w Google maps w telefonie skalibruj na nowo żyroskop (trzeba nadusić niebieską kropkę, która pokazuje Twoją lokalizacje i pojawi się okno do kalibracji - zrób to najlepiej poza samochodem). Po kalibracji zrestartuj cały tablet Jaecoo. Miałem to samo codziennie. Po powyższej metodzie od 3 miesięcy totalny spokój Zbiniu Bździak Najbardziej zasłużony współautor Nic nie trzeba kalibrować- wystarczy zrobić sam reset Rajmund Z-zębowa Gwiazda grupy Dar Pni co ma telefon do fabrycznej nawigacji? Nic. Dave Kevin Najbardziej zasłużony współautor Zdarzyło mi sie tak 2 razy przez ostatnie miesiące, na drugi dzień wróciło do normy ****************** Dzisiaj podczas dłuższej trasy przestały działać mi przyciski zwiększania i zmniejszania głośności. Nie wiem czy coś przestawiłem czy coś się zawiesiło. Same guziki działają bo lusterkami potrafię sterować ale nad głosem straciłem kontrolę. Macie jakieś pomysły? Tomasz Borowiec Miałem tak samo, później wróciło do normalnego działania. I co jakiś czas się tak robi. Rafał Wróbel Autor Obiecujący współautor Tomasz Borowiec samo wróciło? Tomasz Borowiec Si, wróciło do normalności, a teraz co jakiś czas nie łapie. Ale już przyzwyczajony człowiek. ***************** CHery Tiggo: Anonimowy uczestnik peotrnsSdo.3a68l1u5tah81iza01o79lma93thl0f1 09ld718963ig40uf · Cześć, Mam pytanie czy może ktoś miał podobną sytuację w Tiggo4. Po uruchomieniu samochodu słychać dziwne stukanie (nie zawsze),które po chwili cichnie, zauważyłem też że po wyłączeniu panelu klimatyzacji ten dźwięk ustępuje. Miał ktoś podobną sytuację? Zgłaszał to już ktoś może do serwisu? Maciej Podlecki Temat znany, hałasuje ogrzewacz PTC wysokonapięciowy. Nic się poza tym nie dzieje. Producent szuka rozwiązania. Jan Nowak Serwis zgłosił problem do Chin i czekają na odpowiedź. Prawdopodobnie będziemy zmuszeni wszyscy na akcie serwisowa aby we wszystkich Tigo 4 naprawili usterkę. Artur Supiński Jan Nowak dokładnie tak mi powiedzieli w serwisie przy wymianie oleju ************
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi