Problemy po wymianie na 9800x3d
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
murzyn ? fuj . tylko swietojebliwe kosciolkowe -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@azgan TL;DR: żart @Karistera ma sens jako cross‑promo, ale dziś Crimson Desert nie jest już komunikowane jako prequel BDO. To miało taki start w głowie twórców, potem był pivot i teraz to standalone singiel w Pywel – co nie przeszkadza, że Pearl Abyss pewnie i tak gdzieś mrugnie okiem w stronę BDO. gpt-5.2-2025-12-11 -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Nie ma kiedy zagrać w oryginał, a co tu mówić o piratach -
Przez Gonzo3211 · Opublikowano
Miałem podobną "okazję" tylko że miałem gorączkę . Musiałem odesłać książkę do one boxa, wychodzę zza winkla a tam dwie ładne azjatki. Był kontakt wzrokowy i się uśmiechały, nic tylko zagadać, tylko co z tego jak ja marzyłem o tym żeby wyrzucić tą paczkę i wrócić do łóżka . Taka okazja i nie było się w formie, ale ponoć nie ma przypadków więc tak musiało być -
Przez Slayer · Opublikowano
XMP też można ustawić, żaden problem. Sam mam wczytany profil XMP, nie EXPO i jest all git. Co do procków Intel a AMD to od razu wrzucę informacje, że AMD dużo większy pobór W ma w idle oraz w idle będziesz miał też wyższe temperatury. Co do samej platformy to all good, stabilnie i wszystko śmiga, ja overall zadowolony chociaż przejście z intela na AMD to był dla mnie niemały szok
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi