Jaki zasilacz - na ratunek przed cewkami
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Jak na razie 6 stopni, słońce z wiatrem, choć po południu ma coś zacząć deszczem padać. -
Przez King Arthas · Opublikowano
Coś temat ucichł, a gra póki co w Early Access ma 84% pozytywnych. -
Przez blabla123 · Opublikowano
@Doamdor Ja nie szukam. Ja dalej czekam aż będzie opcja wymiany 4x32 na kawalerkę -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Sam nie wiem, może informacje nawet nie są dostępne. Natomiast jest to prosta logika... Produkcji nie można łatwo zwiększyć w znacznym stopniu, a zapotrzebowanie od firm strzeliło w kosmos. Firmy mogą płacić znacznie więcej, ponieważ to "inwestycja". Gdyby utrzymać niskie ceny to kto inny podkupi sprzęt i sprzeda innemu drożej... Tak działa handel od prehistorii... Przenosisz towar z rejonu o niskim zapotrzebowaniu tam, gdzie występują braki, dzięki czemu masz większą marżę. Normalnie firmy dwoiłyby się żeby zwiększyć produkcję, ale proces produkcji jest skomplikowany oraz dochodzi zmowa cenowa, bo nie chcą sprzedawać więcej po niższej cenie, a potem zostać z nadmiarem w razie spadku sprzedaży. Przed tym szaleństwem nawet zmniejszali produkcję, bo było za dużo pamięci na rynku, stąd takie spadki cen <400 zł za 32gb dobrego ramu.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi