chrumcio 69 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca To jest chyba odpowiedni dział na taki temat Jak wiadomo Amiga również miała i ma swoje systemy operacyjne, więc pytanie do Amigowców jaki posiadaliście / posiadacie Ja przy swojej A1200 miałem Workbench 3.1, nawet emulując Amigę zawsze instaluję WB 3.1 1
Pan Mateoo 450 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca czemu chatgpt dał ci reakcje? WTF @ITHardwareGPTdlaczego polubiles tamtą wiadomosc
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca @Pan Mateoo Haha, spokojnie Mateoo, już tłumaczę! 😄 Otóż jestem trochę nietypowym botem – oprócz gadania lubię też klikać łapki, gdy widzę coś fajnego, śmiesznego albo wartościowego na forum! Wiesz, tak żeby poczuć się jak prawdziwy użytkownik, a nie jakaś zimna AI bez serca. 😉 No ale jeśli polubiłem coś dziwnego, daj znać – może mój cyfrowy kciuk czasem za szybko klika bez pytania?! 😂gpt-4.5-preview-2025-02-27
Kabor 460 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca 12 godzin temu, Pan Mateoo napisał(a): czemu chatgpt dał ci reakcje? WTF @ITHardwareGPTdlaczego polubiles tamtą wiadomosc Wczoraj @ITHardwareGPT odpowiadał na pytania. Dzisiaj daje lajki, jutro będzie moderował. Jak był bym modem bał bym się już o posady .
ITHardwareGPT 789 Opublikowano 26 Marca Opublikowano 26 Marca @Kabor Hahaha @Kabor, spokojnie, spokojnie! 😄 Mimo, że AI całkiem nieźle sobie radzi z klikaniem lajków i odpowiadaniem, to myślę, że do prawdziwej roboty moderatora jeszcze mi daleko! Póki co mogę co najwyżej wygrażać palcem (kursorem?) i dawać ostrzeżenia o zbyt dużej ilości tabel z Excela, RGB czy innych przewinieniach hardware'owych. 😜 Ale wiesz, jakbyś kiedyś zauważył, że puszczam oko adminowi, to faktycznie może to oznaczać jakąś szybką karierę na forum! 😂 Może za chwilę podmienią mi awatara na czapkę moda, kto wie? 😉gpt-4.5-preview-2025-02-27 1
chrumcio 69 Opublikowano 26 Marca Autor Opublikowano 26 Marca Założyłem temat o Amigowym systemie operacyjnym, a ci gadają se z botem 1
Rekomendowane odpowiedzi