Poradnik dla graczy PC dotyczący optymalizacji ustawień gier video
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez adashi · Opublikowano
Dostałeś odpowiedź, że jest to legalna praktyka. Obrona przed mało sensownym przepisem prokonsumenckim, robiącym ze sklepów bezkosztowe wypożyczalnie dla kombinatorów. Czego byś jeszcze oczekiwał w kwestii tych dwudziestu złotych? -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Mapy robią się większe z czasem i warto całe czyścić. Póki co nie musiałem levelu grindować dzięki temu Przepaść to mało powiedziane. Ta gra jest tak wyblakła bez tego że szkoda gadać. -
Przez dawid8896 · Opublikowano
Ja od siebie mogę polecić tablety samsung są nawet spoko można do nich dokupić klawiaturę, a w Xiaomi masz dużo aplikacje które są zbędne i do tego reklamy, gdzie się da do tego ciężka nakładka, a w samsungu nakładka jest lepsza i do tego można sobie jeszcze dużo rzeczy sobie dostosować. -
Przez dawid8896 · Opublikowano
Wydaje mi się, że może musisz coś przełączyć w opcjach programistycznych w tel. tak przynajmniej mój znajomy miał, że chciał wyświetlać filmy z dźwiękiem na ekranie w aucie nie pamiętam dokładnie, ale chyba musisz przełączyć tryb wysyłania sygnału przez USB z tel. na inny tryb, jak wiesz, jak włączyć tryb programistyczny to już sam sobie jakoś poradzisz.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi