Wycena używanego PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zhao · Opublikowano
Wszystko to jest smutne ... cały Hype spadł u mnie do zera - człowiek myślał,że będzie się cieszył sprzętem przez ten wolny czas w rodzinnym gronie a tu jeden wielki...(wiecie co) Jeśli Bezos nie dowiezie albo gorzej - będzie kamień to będzie hit na koniec roku dobrze,że chociaż kasy nie pobierają bez wysyłki a nie jak te słynne Asus tufy 3080 -
Przez sideband · Opublikowano
Black equalizer działa nieco inaczej niż zmiany gammy w sterowniku BQ koryguje tylko gamme dla ciemnych odcieni Przykładowo w LG TV możesz manipulować gamme dla ciemnych i jasnych odcieni osobno Czytując klasyka w kwestii rzeźbienia gammą w odniesieniu do bandingu. -
Przez Asag · Opublikowano
Przecież tak działa meta w każdym ARPG, jakiś build jest nerfiony a w następnej lidze i tak się okazuje że nadal jest OP albo pojawiają się nowe. I jakie ma znaczenie że to EA jak w PoE 1 wygląda to dokładnie tak samo? Znerfili Explosive Trap (chociaż nadal mocny) to ludzie przerzucili się na Reap minera i nadal meltują bossy w kilka sekund. HRoC build jest już chyba 3 czy 4 ligę przekoksany i robisz nim każdy content w grze. Jest tak mocny że masz wywalone na wszystkie mody w T17 i to już ponad rok. Ale czy ja twierdzę że PoE jest tym samym co D4? Odpowiadałem dokładnie na to co zacytowałem. W PoE aby mieć OP build nie trzeba ani grać tysiące godzin any mieć mirrorowy budżet. Oczywiście jak chcesz to możesz wpakować w jakiś high scaling build mirrory ale to nie znaczy że takiego buildu potrzebujesz aby rozwalać endgame. -
Przez Nex1M · Opublikowano
Tylko ze black equalizer calkowicie niszczy prawdziwa czern na tym monitorze, a zmiana jakiejkolwiek opcji gamy czy to w monitorze czy w panelu nvdia nawet na max tego nie powoduje. Lepiej black crush naprawic wszystim tylko nie black eq Na tym monitorze najlepiej ustawic po prostu Gamma -> OFF, na ten moment to najlepiej sie sprawdza aby usunac black crush 240 Hz tu mam ustawione jak by co. max gamma w panelu nvdia black equalizer na 20 black eq 10, stock black eq 10, panel nvdia gamma max black eq 20, panel nvdia gamma stock
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi