Wycena używanego PC
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
Jeśli chodzi o unikanie grania w gry na premiery to jestem mistrzem Większość AAA jeśli kupuję to po roku+, ale tu nawet nie chodzi o względy finasowe i koszt tych gier, tylko, że są niedorobione premierowo, a gier na rynku jest tak dużo i jestem nimi tak zawalony, że spokojnie mogą sobie czekać w kolejce, aż stanieją i twórcy je połatają zanim je kupie. Ale jeśli chodzi o Stalkera 2 to zaczynam wątpić, do dziś nie kupiłem i nie wiem -
Przez DrKleiner · Opublikowano
Haha, teraz w IDLE to ja słysze wentylator w monitorze... Pokój latem potrafi też się nagrzać do 24/25*C jak sprawdzałem w historii, więc wtedy można ten chiller używać z doskoku. Im dłużej o tym myślę to w to pójdę -
Przez hafexo · Opublikowano
To jeszcze ostatnie pytanie - jaki dysk NVME 1TB? -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Kadajo Mój przykład jest stricte porównawczy. Przeszedł tego cyberka na 4080 bo taką kartę miał i sprawiało mu to granie masę radości. Jak włożył 4090 to zrobił to samo i stwierdził obiektywnie że pomimo ogrywania tego samego raz jeszcze ma jeszcze więcej frajdy. To tyle. Ja wyciągnąłem z tego prosty wniosek - przesiadka i dopłata do tej 4090 to była słuszna decyzja skoro daje mu wyraźnie więcej radości. Zresztą, nie raz mi później mówił że wzięcie tej 4090 to był najlepszy pomysł i cieszy się cały czas tą kartą. Jasne że grać się da na PSX czy tam pegazusie, tylko czemu sobie zawężać spektrum radości jeżeli możesz sobie na to pozwolić. Nie mówimy tutaj przecież o ludziach na głodówce z wyboru pod kątem zakupu karty z wyższej półki bo to zwykła głupota. Mnie do tego grona nie wciągaj bo nigdy takiej tezy tutaj ani na labie nie lansowałem. Każdy orze jak może. -
Przez bleidd · Opublikowano
Wizualnie Q5 mi leży, pewnie dlatego że mam A3 i jakiś sentyment do tego stylu. Merc w AMG Line jest spoko ale to już trochę kosztuje niestety, 35k ponad mój budżet naciągnięty do granic, to już nie dam rady, X3 jest takie - meh, ani ładne ani brzydkie, może być.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi