MSI B850 TOMAHAWK MAX WIFI "sterownik wifi"
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-6/news/battlefield-6-game-update-1-3-1-0 -
Przez Anakin · Opublikowano
No właśnie ja nie robie nic podejrzanego. Nie ściągam pirackich rzeczy. Nie wchodze na podejrzane strony. Co do tego bitdefendera free zdziwiło mnie że free wersja pobrała Bitdefender Security o wadze 800 mb. A jeszcze większe zdziwienie było jak wyszedł z tego Bitdefender Internet Security. A ja pobrałem ze strony bitdefendera wersje free. Może coś żle zrobiłem? -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Update. Dopytywałem mailowo 4 maja BOK Media Expert czy coś nowego wiadomo, bo temat zamarzł. 5 maja dostałem informację, że serwis czekał na części niezbędne do naprawy (zapewne matryca). Dzisiaj dostałem telefon z lokalnego sklepu ME, że proponują nowy monitor i tylko taką opcję mam do wyboru (pytanie retoryczne) - zgodziłem się. Domyślam się, iż teraz sprawnie pójdzie więc cała historia zamknie się w miesiącu (bez kilku dni). Jedyne czego się obawiam, to jak trafię na egzemplarz z cholernym bandingiem - wtedy może być lipa, bo sprawny, bez wad, a wymienić się nie da. No nic, zobaczymy. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
No nic, pomyślę przez weekend co z tym fantem zrobić. Kotłują mi się różne pomysły ale zacznę od wystawienia obecnej karty. Może wleci 9070XT, może lepszy 5070ti, może 5080. -
Przez ChudyXp · Opublikowano
Jak byś opisał te zdjęcia co jest czym i jaka mniej więcej cena może ktoś by się skusił ale tak to 138 zdjęć nic nie jest podpisane i nie ma ceny od jakiej można zacząć rozmawiać , tak tylko piszę bo ja sam nie widzę co tu jest do czego
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi