PC do 8000 zł z naciskiem na CPU
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ODIN85 · Opublikowano
Nie łatanie a ułatwianie bo gra nie przechodzi się sama i kasa się nie zgadza -
Przez ODIN85 · Opublikowano
Został ostatni boss ale nie mam już siły bo na końcu takie głupoty i przeciąganie że ręce opadają. -
Przez aureumchaos · Opublikowano
4h za mną więc już nie mogę oddac. Gra na te moment jednak męcząca. Powtarzalność tych walk nuzy. Myślałem, że przelecą jako fabule tylko bo control 1.i się podoba ale chaos w tej grze jest straszny. Nie wiem jak do końca tej gry prelzebiec żeby nie stracić wątku. Grafika tez słaba za to karte zyluje potwornie. W ogóle żadnych zagadek nie ma oprócz szukania drogi i przeskakiwania grawitacyjne go i za każdym rogiem mobasy z gąbki do zmudnego tłuczenie... Co oni zrobili z tą grą. Makieta do tego bo prawie nigdzie wejść nie można i na przykład nawet ba zewnętrzne schody bohater jest jakiś opóźniony w rozwoju, dialogi z wyborami bez znaczenia :p Masakra... -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Taki tam francuski folklor. Strach pomyśleć co by się tam działo w szkołach gdyby im dietę planetarną wprowadzili https://wiadomosci.wp.pl/szokujace-nagrania-z-francji-plona-szkoly-premier-zwoluje-sztab-7335322988177728a Tam jednak mają dzicz nie z tej ziemi. Czy to my jesteśmy takie fujary i nie potrafimy walczyć o swoje??
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi