Upgrade komputera SFF
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Zauważyliście, że durne wypowiedzi Trumpa i jego przydupasów o tym, że supermocarstwo może sobie robić co chce i uważać całą półkulę (dziwnie ją podzielił Trump, ale może nie bardzo wie jaki kształt ma ta planeta) za swoją, to bardzo to na rękę ruskiej propagandzie, która to wykorzysta do "no może my jesteśmy najeźdźcami, ale to norma na świecie, patrzcie na USA!" Przecież Trump już 2 lata temu usprawiedliwiał w ten sposób Fiutina, mówiąc, że Ameryka też mordowała i atakowała. -
Przez CajraX · Opublikowano
W obecnym stanie rozjechane EOTF jest dla mnie całkowicie akceptowalne, dlatego jestem ciekawy, czy tak będzie dalej z tą dodatkową opcją. Jeśli to już nawet dla mnie będzie przesada, to po prostu nie będę tego używał. -
Przez Cappucino · Opublikowano
Nie no, zaaneksują jak ruskie krym a członkowie NATO pewno przyklasną., szczególnie Dania. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie musi wcale dojść do ataku na Grenlandię. Trump może się z nimi teatralnie pokłócić i powiedzieć "ci niewdzięczni europejczycy są chamscy, więc wychodzimy (my=USA) z NATO. Być może taki plan zrodził się na kremlu lub gdzieś indziej, bo choć mam pewność, że Trump jest zdracją działającym przeciwko interesom USA, to nie mam pewności kto nim steruje.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi