Hammer64 1 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) IMG_1445.mov Witam mam rtx 5080 kfa2 od premiery i zaczynaja pojawiać problemy. Juz 3 raz nie chce mi odpalic. Pomaga odłączenie kabla zasilającego i wpięcie od nowa lub kilkukrotny reset. Ktoś mial podobne problemy? Dolaczam film. Jak odpala to odrazu idzie w kolorowe kolory a jak nie to miga na czerwono IMG_1445.mov IMG_1446.mov Edytowane 20 Kwietnia przez Hammer64
Hammer64 1 Opublikowano 20 Kwietnia Autor Opublikowano 20 Kwietnia Co to mobo?. Zasilacz 1000 w gold plus
Rico650 63 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Wtyczka 12VHPWR dobrze jest dociśnięta? Musi się zazębić przy wpinaniu i słychać klik, wtedy jest dobrze dopięta. I jeszcze czy używasz przejściówki czy oryginalny kabel od zasilacza. Podaj także dokładnie markę bo 1000w gold jeszcze nie znaczy że jest to super zasilacz.
Hammer64 1 Opublikowano 21 Kwietnia Autor Opublikowano 21 Kwietnia Jest dobrze docisnieta. Wiem o tych problemach z gniazdami. Ori kabel z zasilacza. Zasilacz BE QUIET! Pure Power 12 M 1000W 80 Plus Gold ATX3.0 PCIe5.0
Puzoniusz 89 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Jakie masz sterowniki? bo u mnie po displayporcie tak to wyglądało - pomogly najnowsze stery
Hammer64 1 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia W dniu 21.04.2025 o 19:26, wallec napisał(a): Jaki masz procesor? 9800x3d W dniu 21.04.2025 o 19:33, Puzoniusz napisał(a): Jakie masz sterowniki? bo u mnie po displayporcie tak to wyglądało - pomogly najnowsze stery Musze sprawdzic wersje ale raczej one nie sa winne Dodam ze na stale mam podpiete 4 monitory
sabaru128 172 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Może to też być problem z biosem. Za stary.
Send1N 4 153 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Wejdź do biosu zakładka settings > miscellaneous > pci expres x16 slot link speed, przestaw z auto na przed ostatnią wartosć jaka tam będzie do wyboru bo na auto jest ta ostatnia od dołu, w zakładce settings > IO ports ustaw init display output na PCIe 1 Slot i zapisz zmiany
Rekomendowane odpowiedzi