Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem próbuje odzyskać dostęp do konta w Google nie pamiętam hasła  nieprawidłowy jest numer telefonu bo już nie mam tego numeru zlikwidowałem go i mam nowy ale nie zmieniałem po próbie podania hasła od razu prosi o capthę czy jak to się nazywa jest taka jedna uwaga że kiedyś udało mi się odzyskać dostęp do konta nie wiem nawet jak i tam było napisane w email bo podawałem adres email pomocniczy dowolny na który wysyłali kod i tam było napisane że oni mają czas do 48 godzin aby wysłać kod i wtedy mi wysyłali i miałem dostęp do konta a teraz tego już nie mam jak znowu chcę dostęp odzyskać widziałem nawet filmiki na YouTube że też takie coś mieli i odzyskali konto ale nie wiem czemu już tego nie ma bo ja tego nie mam a może jest tylko tego nie widzę? Dlatego chcę się doradzić jakiegoś informatyka z prawdziwego zdarzenia który się na tym zna bo podejrzewam że nikt inny taki laik by się nie znał i nie ma w ogóle sensu zamieszczać takie pytanie do centrum pomocy google jak tak tylko automat odpowiada a nie człowiek.

Opublikowano
1 godzinę temu, mandu54 napisał(a):

Dlatego chcę się doradzić jakiegoś informatyka z prawdziwego zdarzenia który się na tym zna

Co ma do tego bycie informatykiem? Hakera szukasz który się włamie na konto i zmieni hasło? Bo poza supportem Google to jedyny sposób teraz na odzyskanie tego wszystkiego. Albo zapłacenie grubej forsy operatorowi, żebyś odzyskał stary numer. Ewentualnie jak jest przez kogoś używany to zadzwoń i opisz sytuację. Albo trafisz na kogoś, kto będzie chciał pomóc, albo zostaniesz zwyzywany od oszustów.
Tak czy siak nie sądzę, aby to się udało. Gdybyś był w stanie pogadać z prawdziwym człowiekiem pracującym w supporcie to może jeszcze tak, ale teraz wszystko obsługują automaty i przebicie się przez nie jest trudne.