Logitech G602
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
@Fenrir_14Tzn źle mnie zrozumiałeś, zakup laptopa gamingowego i używanie go jako laptop normalna rzecz czyli podłączasz tylko myszkę bo wiadomo na touch padzie się nie da nic zrobić ale jak ktoś robi z laptopa stacjonarkę to już jest bez sensu -
Przez Dimazz · Opublikowano
Ale tak to nie działa. Ludzie stracili pracę bo firmy padają. Będzie jeszcze mniej rąk do pracy to następne firmy będą padać i nic sie nie będzie tworzyć bo nie będzie miał kto pracować chyba ze postawimy na masową migrację. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Ja nie majac stacjonarki tak dzialalem, z eGPU (3070), no ale daleko temu bylo do wynikow 3070. Do prostszych gierek spoko, bo lapek sie mniej grzal przez co mogles dluzej pograc. Potem lapka w plecak i na biznes tripa Bez zabawy z przerzucaniem danych, instalowaniem gierek na pc i lapku oddzielnie, bindami itp. Po prostu jeden setup, troche wydajniejszy 'w domu'. Wygoda dla kogos mobilnego, teraz handheldy juz raczej ten rynek zaoraly. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Send1N no i masz prawo nie rozumieć. Ja mam kolegę który pracuje na off-shorach i jak jest na miejscu przez 2-3 tygodnie to korzysta z lapka z rtx 5080 i chłop zadowolony 😀 -
Przez blabla123 · Opublikowano
No więc właśnie jak chcą to niech sobie wezmą nierobów, patusów i tych co sobie gębę patriotyzmem wycierają.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi