Ford Kuga przedlift czy polift, 1.5EB czy 2,5FHEV
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Ja widzę, że chyba dobiłem do ściany sorcą, zrobione 102 ale zaczyna iść mozolnie, widocznie trzeba dobić Glify jeszcze wyżej, bo i tak tylko jedno mam 94, a niektóre 50+. No i mieć dobre itemy a tych niestety brak, plus uświęcenie jak się nie trafi takie jak trzeba to lipa, a nie wezmę kolejnego mythica, bo takiego trzeba mieć. Grało się fajnie ale powoli można grę odstawić, od kilku dni i tak już prawie nie wchodzę do gry., wczoraj zaś kumpel zawołał to pograliśmy, miał mało obductu, to wziąłem go na szczelinowe gobliny, bo tego mam trochu nazbieranego. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ja to wręcz odwrotnie, wolałbym w 77" matryce Evo a nie Tandem bo na bank będzie problem z bandingiem. Po prawie 10 latach mam znowu kupić Oleda z bandigniem ? Nie ma mowy A może to znak, znak aby olec 77" i kupić nowa 65" -
Przez VRman · Opublikowano
Dzbaneczku mój ukochany, dzbanusieńku ty mój. Do tego dochodzą wątpliwości co do marki, bo w ostatnich 2 latach zasłynęli ze skandalicznego podejścia. Na pytanie "czy to tyczy tylko reklamacji w USA czy w Europie też" nie znalazłem odpowiedzi, nie znalazłem zaprzeczenia, więc byłoby to ryzyko. Jak dzbaneczku ty mój, potrafisz zmontować i odpalić wehikuł czasu, to daj znać i chętnie kupię tego Asusa za 3500. Albo Zotaca Infinity za 3750. Poza tym ponawiam apel - nie chcesz czytać "ściany tekstu" bo za dużo tych literek, to się nie wypowiadaj, bo napisałem konkretnie co wpłynęło na taki a nie inny wybór i dlaczego, ale po co czytać, lepiej wpaść i wyrazić po raz tysiąc ósmy swoją yntelektualnom wyrzszość -
Przez paulina1992 · Opublikowano
Nie chcę 5060 ani tym bardziej dopłacać, mój budżet 7 tyś jest już i tak mocno przekroczony, wcześniej plan był taki, żeby zakupić za maks 6500 ale nic specjalnego nie ma.. 5070 jaki by nie było ale to jednak szybsze GPU i poniżej 5070 nie chcę schodzić 👍. -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Ooo Shutter to wg. mnie jest najlepszym horrorem z tymi azjatyckimi straszydłami. Oglądałem drugi czy trzeci raz po pewnym czymś co rośnie w górach na polach z owcami...i w pewnym momencie też mi kołdrę coś zaczęło ciągnąć... nakryłem się i trzymałem z całych sił chyba z godzinę 😂
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi