error1983 6 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Cześć! Posiadam TV LG UJ701V z roku 2018. Ponieważ po jakimś czasie aktualizacji YT zauważyłem, że zniknął z jego opcji mikrofon (wywoływany pilotem do poleceń), a jedyne mikrofonowe polecenia działają w obrębie przeglądarki, która nie daje takich samych wyników co bezpośrednio w app YT, postanowiłem kupić polecaną do TV klawiaturę Logitech K400 Plus. Niestety, ale to co dla mnie było najistotniejsze - nie działa... Otóż, nie da się w app YouTube najechać na wyszukiwarkę i wpisywać daną frazę, po prostu klawiatura nie reaguje. Trochę post factum wygooglowałem, a właściwie znalazłem film na YT, gdzie ludzie mają ten sam problem i prawdopodobnie to wina braku "świeżej aktualizacji YT"? Kurczę, trochę rozczarowujące..., ciekaw jestem z czego to dokładnie wynika. Ktoś z Was spotkał się z tym problemem, w nie najnowszym już TV?
x-kom 234 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Cześć, a masz możliwość sprawdzenia, czy na przystawce (np. Chromecast, Xiaomi Stick) te funkcje w YouTube działają poprawnie? Bo najpewniej problemy są przez brak aktualizacji yt. 1
error1983 6 Opublikowano 8 Maja Autor Opublikowano 8 Maja Godzinę temu, x-kom napisał(a): Cześć, a masz możliwość sprawdzenia, czy na przystawce (np. Chromecast, Xiaomi Stick) te funkcje w YouTube działają poprawnie? Bo najpewniej problemy są przez brak aktualizacji yt. Hej, myślę, że z przystawkami to żadnego problemu nie będzie. Niestety TV już nie ma żadnych aktualizacji. A korzystanie przez przeglądarkę, która jest bardzo zamulasta na tym TV mija się z celem. Pewnie zostawię ją na czas, kiedy nabędę właśnie chromecast'a lub też lub apple bo ponoć ma dobre recenzje. 1
Rekomendowane odpowiedzi