planowany zestaw komputerowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Krzysiak · Opublikowano
Raz się przekonałem że jednak to był dysk...do tego w benchmarkach nie wykazywał żadnych wad No i płyta w sumie też -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Wyciągnę szklana kulę... Rtx6060 pewnie będzie miał 12gb i wydajność podobną do rtx4070, ale nie lepszą. Już rtx5060ti 16gb jest blisko tego. Rtx6050 będzie miał 9gb GDDR7 lub 8/10gb GDDR6. Oczywiście zakładamy pozytywny scenariusz, bo NVIDIA z chęcią przesunie karty o serię w górę. -
Przez Slayer · Opublikowano
Z minusów to brak podkładki pod nadgarstki, dla mnie osobiście ważna rzecz. Pokrętło głośności faktycznie jest kozak No ale te switche peach hmmmm.... ogólnie spoko bo pod względem ciszy absolutnie fenomenalne ale szkoda, że nie mają większej siły wymaganej do aktywacji, bo niestety trochę za lekko się wciskają. Z żółtymi powinno być lepiej myślę. -
Przez HappyLittleGamer · Opublikowano
Kurde mam chwilowo auto z oponami całorocznymi Toyo Celsius AS2 (średnia półka, przebieg ~5000km) i one dużo lepiej jadą po śniegu niż moje Michelin CrossClimate 1 SUV (~50 000km i 4-5mm bieżnika z przodu). A przede wszystkim zdecydowanie dużo lepiej te Toyo hamują. Niby Micheliny nigdy mnie nie zawiodły i górkach/podjazdach/śliskich parkingach jadą bez problemu, ale to hamowanie jest już słabe. Chyba nie ma się co brać średniej półki, tylko częściej zmienić i już
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi