Młody 72 Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 Na początku witam wszystkich w kolejnym moim temacie Dawno mnie tutaj nie było więc witam wszystkich ponownie ;) Przechodząc jednak do tematu na początku chciałbym podziękować wszystkich dotychczasowym sponsorom tego projektu, a są to: Spec tego projektu przedstawia się następująco: CPU: 1920X Płyta główna: tutaj czekam bo mam dwie opcje i zobaczymy na czym stanie GPU: AMD Vega 64 RAM: tak samo jak z mobo mam kilka opcji i czekam co z tego wyjdzie SSD: Corsair MP500 Obudowa: BQ Dark Base 700 Zasilacz: BQ Dark Power Pro 11 1000W LC: EKWB Co do samego projektu to jak widać będzie on oparty o platformę AMD oraz obudowę BQ Dark Base 700. Kolorystyka nowego build to czerń oraz fiolet lecz tutaj cały czas myślę jeszcze nad odcieniem tego fioletu. Cały czas planuję też jak poprowadzić układ LC w tej budzie bo wcale nie jest ona jakaś przesadnie duża ale sporo pomysłów tli się w mojej głowie, między innymi płyta z plexi ze ścieżkami ;) Niedługo fotki i dalszy rozwój wydarzeń.
Młody 72 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2017 Trochę ciekawych rzeczy od AMD AMD Ryzen Threadripper 1920X AMD RX Vega64
Rekomendowane odpowiedzi