Kriso 0 Opublikowano 18 Maja Opublikowano 18 Maja Poszukuję power-banku do osmo pocket 3 i samartfonu, potrzebuję aby można było go się szybko ładować (65W) z sieci i też żeby sam ładował inne urządzenie 65W pojemność to 10000 lub 20000 mAh budżet do około 200 zł
CozyHog 75 Opublikowano 20 Maja Opublikowano 20 Maja (edytowane) @Kriso Nie wiem jak będzie z ładowaniem powerbanka, ale z tego co widzę na aliexpress są obudowy na akumulatory 18650 z opcją PD-65W. Kiedyś kupiłem tam dwie proste, ale wydajne obudowy na 4 akumulatory w tym rozmiarze i dają chyba maks około 22,5W. Bardzo fajnie to zasila telefon podczas korzystania z niego na najwyższym obciążeniu. Osobiście też nie polecam ładowania 65W. Nowy telefon sprzed roku ładowałem w ten sposób i z 4500mAh zrobiło się coś koło 3400mAh. Sprawdzone oczywiście miernikiem. Od tej pory ładuję tylko 10W, a jak potrzebuję szybciej to około 30W. Za jakiś czas (może bardziej za rok) z tego powodu wymienię też pewnie aku w tym telefonie. Ogólnie polecam jednak jakąś samoróbkę z aku od np. Liitokala z ali, bo przynajmniej wiesz co masz. Edytowane 20 Maja przez CozyHog
Rekomendowane odpowiedzi