Comodo Browsers
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez bergercs · Opublikowano
Jak widać wczoraj użyłem zbyt delikatnych słów. Kukiz przy nim to ścieraczka. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
Nabijają się z gościa co robił sobie selfi na pogrzebie ale ten co robił mu zdjęcia też na tym samym pogrzebie szukając taniej sensacji to jest już cacy. Taki paradoks. xd. -
Przez Pentium D · Opublikowano
Właśnie się dowiedziałem co ten Kotłownia odwalił i wszedłem tu aby napisać, że trzeba być osobą z mocno zaawansowanym debilizmem aby coś takiego zrobić. Pośmiewisko z Polski na cały świat. -
Przez duniek · Opublikowano
przyłaczeniowa 43kW (63A), od 4 lat ładuje mocami 3-4kW (wczesniej nie pozwalały kable, teraz mam mozliwosc 7kW z AC (bo mam 1F w aucie) tylko co z tego jak bez niczego mam 252V w gniazkach z powodu PV (nie da sie obnizyc) a jak 1F obciąze do pozostałe fazy rosną + 5-8V wiec falownik by sie wyłączył, wiec ładowac z 1F nie moge w peaku konwersja auta do 3F kosztuje prawie tyle co ta ładowarka (7500zł) ja kupilem na przyszlosc bo miał wjechac rivian r1t (ktory nie ma mozliwosc wogole konwersji bo nie ma EU wersji) i 7kW 1F ładowanie przy baterii 130-140kWh to słabo 750V jest max - kia np ma 192 ogniwa w szeregu co daje okolo 600V przy 0% i 800V przy 100% - z tym ze napewno one maja przetwornice (auta) w srodku bo niektore stare ładowarki miały zakres 200-500V (tesla tak ma te stare) a jednak 800V sie ładują
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi