Szklana cicha obudowa (?)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kaczkofan · Opublikowano
Ja tak tylko to zostawię: Madeleine McCann abduction suspect sketch, Ghislaine Maxwell, and Epstein files: Why a 2009 e-fit still fuels online theories -
Przez Katystopej · Opublikowano
Co ma adaptacyjny led do wysokości, na jakiej się znajduje? Wali po lusterkach lub oczach tak samo jak nieadaptacyjny. Adaptacja to tylko wycinanie wiązki świateł drogowych, mijania nie mają tego. Upierasz się przy swojej narracji pomimo że wszyscy piszą, że jest zupełnie inaczej. -
Przez Áltair · Opublikowano
Mnie też wku... Grok. Mam upload do SuperGroka i chyba po 15 wygenerowanych filmach (z których i tak wszystko pójdzie do śmieci, bo wyszły same pierdoły - dobry prompt swoje, Grok swoje) 720p przełączyło automatycznie na 480p. A 10 sekundowego filmu nie udało mi się zrobić ani razu. -
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Niestety prawda jest taka że najlepszym systemem na dzień obecny jest Windows 11. Chciałem pozostać przy Windows 10 jednak trochę się martwiłem o ochronę sytemu i aktualizacje zabezpieczeń sytemu. Coś za bardzo kombinują z systemem Windows 11. Inne opcje dodają, modyfikują czy zmieniają. Mogę śmiało zapytać Quo Vadis Windows 11 ? -
Przez Kadajo · Opublikowano
Z RTX'ow na alkohol, w tym szaleństwie jest metoda...
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi