Chłodzenie do i7 8700
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez rokitczanka12 · Opublikowano
Ale bredzisz, wsadził z powrotem 2070 i działa, oby tylko karty nie uwaliło bo będzie w plecy tylko 2200 -
Przez Zhao · Opublikowano
Bieszczady zawsze aktualne niezależnie od miejsca jak jest gorąco więc nie ma tak kolorowo Dobrze,że szybko czytam to nadrobiłem temat -
Przez Badalamann · Opublikowano
Dla konfederosji jedyna szansa na dopchanie się do koryta to koalicja z PiSem. Już jest zresztą dograna, ale Sawicki za mało PSLowców skaptował by mieli większość rok temu. Teraz liczą że jak jakimś cudem kandydat gangsterski wygra, to jeszcze paru dołączy i obalą obecny rząd a stworzą swój. Z USA dostaną tutaj wsparcie, to też nie jest całkiem bez znaczenia. Tzn może przekonać niektórych posłów do zmiany stron. -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie chodzi o samą moc tylko o to że smart se bronze (bo jest jeszcze gold) miały problem przy kartach +200W na lini 12v zasilającej PCI-E i może być różnie, miałem wersję 630W tego zasilacza i napięcie pod obciążeniem przy radeonie r9 290 cały czas było na granicy normy a czasem spadało poniżej 11.40v chociaż bardzo rzadko ale jednak potrafiło się tak stać co owocowało czarnym ekranem dałem ten zasilacz do pc kumpla z gtx'em 1660Ti a u siebie podmieniłem na inny i tak używał przez 5 lat po czym nadszedł czas upgrade sprzętu, zdecydował się na RX 7700XT i ale zasilacz miał zostać ten sam i niestety problem powrócił mimo że był zapas mocy bo to jednak 630W dla 7700xt + 5700x3d to pod obciążeniem zaczęły pulsować diody przy gniazdach zasilania na grafice, wbiłem się sondami w kable a tam 11.44 / 11.42v ciągłe sygnalizowanie problemów z zasilaniem przez grafikę. To jest stary znany problem z tymi zasilaczami od lat mimo że mocowo powinien wystarczyć do danego zestawu z zapasem to jednak nie do końca bo w większości przypadków pojawiały się takie właśnie problemy przy mocniejszych kartach +200W. -
Przez Element Wojny · Opublikowano
Na Labie to już by nas wysłali grupowo na wycieczkę w Karkonosze, a temat dostałby "tryb wyborczy".
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi