AI PC/ Co-pilot PC. Zintegrowane NPU w procesorach konsumenckich.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Jaycob · Opublikowano
Nie miałem pojęcia, że w tej grze można wykręcać takie akcje. Zazdroszczę skilla. -
Przez Czubatka Boża · Opublikowano
Co mnie zaskakuję to bardzo dobra optymalizacja Assassin’s Creed Shadows. Gra się naprawdę przyjemnie w zimowe dni. -
Przez SuLac0 · Opublikowano
...na ktore trzeba miec miejsce, aby sezonowac, chodzic wokol pieca, dbac o to, a w razie czego, rodzina ma "problem", bo sie okazuje, ze tylko ja to ogarnialem przerabialem to w czasach covid i nigdy wiecej. nie wyobrazam sobie bycie "niewolnikiem" systemow grzania na paliwo stale. nie w tych czasach... -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jeszcze raz zapytam jaka to oszczędność ładować się w martwą platformę i za dwa lata, jak pójdziesz tą drogą będziesz musiał wydać znacznie więcej niż 1500zl aby zrobić upgrade. -
Przez miro · Opublikowano
labirynt sztos, pisałem już o tym, nawet na trzeźwo nie oglądam po whisky po mi się napisy rozmazują + to że wzrok mi się pogorszył, coraz większe napisy w większej odległości od tv potrzebuję lektor czyta to samo tłumaczenie co masz napisy, więc jak on ma kulawe to napisy też są, częsta praktyka w streamingu, amazon czasem albo apple... niektórych lektorów jak słucham to też mam wrażenie jakby to AI było, porządni kiedyś z TVP chyba już wszyscy powymierali a chyba nf niektóre seriale kobieta czytała, kurła.. ale to i tak nic w porównaniu do lektora AI który powstał na bazie napisów AI. bełkot, taką Norymbergę masowo wszyscy oglądali... może taki greenland byłby lepszy gdyby miał normalne tłumaczenie ? do dziś nie ma.... ironia oczywiście , choć nie oceniam, nie widziałem. dubbing był stworzony do bajek, no i cholera nie powiecie że np shrek byłby lepszy z polskimi napisami i w oryginale, albo asterix i kleopatra np nawet do wspomnianego deadpoola osobiście nic nie mam, bo tak samo jak jurassic park, dubbing robią po to żeby dzieci poszły do kina i zrobiły kasę patologią to jest dubbing coraz częstszy w filmach stricte dla dorosłych, filmach " trudnych " hity nie z tej ziemi - " jedna bitwa po drugiej " dubbing , drugi jeszcze większy " grzesznicy " dubbing teraz dobry Exit 8 dubbing , dobrze że równocześnie jest oryginalna ścieżka i sensowne napisy Tylko patrzcie nie tylko przez pryzmat siebie, gro ludzi po prostu musi oglądać z lektorem, bo ma zwyczajnie za słaby wzrok, są tacy... no i oczywiście seriale " do gotowania " i zerkania jednym okiem, ty lektorek musi być
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi