Skocz do zawartości

Monitor do grania GeForce NOW konto Ultimate , praca biurowa Word ,Excel 2-3 tys.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam monitora żeby wyciagnał maks z GeForce NOW mam konto Ultimate. Monitor będzie podłączony do Macbooka Air. Jednocześnie żeby komfortowo się pracowało w Word ,Excel .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Do deaths wlicza. Oba masz liczone przez total deaths, a nie deaths per player/per bot.
    • To są normalne wartości dla tej karty jedyne co to u Pentiuma pamięci mają te 5 stopni więcej ale Lipton miał na Nitro Samsungi    
    • Ludzie z wieloletnim doświadczeniem - handlarze, mechanicy itp - potrafią się przejechać na zakupie*, a tutaj czytamy o "sprawdzeniu" auta.   Najlepsza "perełka" to Zafira w tym śmieciowym 1.6d, którą opisywałem - tam w same części (w hurcie) poszło pod 20 tys zł. Pewnie nie sprawdzili w cepiku, że na motodoktorze był.
    • Bardzo pozytywnie zaskoczył mnie RTX 5080 - wersja od ASUS, a dokładnie PRIME OC. Kupiłem za 4513 i spodziewałem się raczej przeciętnej karty. A tu jest więcej niż dobrze. Kilka dni pobawiłem się ustawieniami, w tym własna krzywa i wyrzeźbione okolice 2850MHz przy napięciu 0.9v. Zegar karty skacze od 2842 do 2867, program monitorujący pokazuje że napięcie trzyma na poziomie 0.895v (czasem minimalny skok do 0.9 - 0.905v). Przy własnej krzywej prędkość śmigieł na poziomie 1300-1400, a temperatura rdzenia w okolicach 60`C (nowy Horizon, 1440p ustawienia max z bez limitu klatek) do 62`C (Cyberpunk - ustawienia 1440p, wszystko na max bez PT). Pamięci 68`C. Spokojnie można jeszcze obniżyć krzywą wentyli. Przy takim napięciu i taktach karta wcina 230W - 280W (zależy jak bardzo obciążająca gra; w Horizon są to okolice 230 - 240W, 260 - 280W idzie w Cyberpunk). Świerszcze nie grają. Naprawdę szacunek dla ASUSa, że w takiej cenie udało się to tak zgrabnie ogarnąć. Teraz spokojnie pobawię się w podbicie taktów w okolice 3000MHz, zobaczę przy jakim vcore uda się ogarnąć i jak bardzo wentyle będą się rozkręcać, tak żeby ogarnąć rdzeń do powiedzmy 68`C. RTX 4070ti kończy służbę, pójdzie w świat póki ma jeszcze ponad pół roku gwary. Buda w której karta zamontowana to Fractal Design 7 XL - na przodzie 3 śmigiełka fractala 140mm, na spodzie 1 śmigiełko fractala 140mm, na tyle 1 śmigiełko fractala 140mm, a na topie ALF II 420mm. 
    • Kto się czubi ten się lubi. Chłopaki ewidentnie powinni się umówić na kawkę i przyjść z kwiatami  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...