Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

#BO7 wczesna beta, która dziś startuje o 18-19.

Jeżeli nie masz jeszcze kodu, to możesz uzyskać go za free skanując poniższy kod QR.

Chyba coś nie smiga z tym kodem, bo nie ma zadnej opcji do rejestracji 

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Phoenix. napisał(a):

Wszystko dziala, link przekierowuje do logowania na koncie activision ;) 

No link przekierowuje to owszem, ale nawet jesli jesteś zalogowany to nie idzie się zapisać ;) 

6 minut temu, oldfashioned napisał(a):

I niby automatycznie early access jest dodany do konta ktore sie zaloguje przez ten link?

No nie - bo widnieje informacja "faster on t he draw next time" a jak odswieżysz to info zeby spróbować za 10s.. próbowalem od razu jak wrzucił ten QR ;) 

Edytowane przez dawidoxx
Opublikowano
3 minuty temu, dawidoxx napisał(a):

No nie - bo widnieje informacja "faster on t he draw next time" a jak odswieżysz to info zeby spróbować za 10s.. próbowalem od razu jak wrzucił ten QR ;) 

Faktycznie, probowlaem lognac raz jeszcze i mam ten sam komunikat. Dzieki. 

Opublikowano
27 minut temu, raziel88 napisał(a):

Coś nie pyrka ten kod.

ustaw na azje ;) nie da sie na europe wlaczyc.

Ale mi sie dobrze gra w to multi coda, jaki movment jest smooth i plynne to tak jak srednio lubie multi tak strzelanie, movment bajka! jak to do warzone przeniosa to bedzie kosmos!  Movment jest najlepszy jaki gralem w codzie i tak plynne przejscia z roznych postaw. Serwery sa ponoc microsoftu postawione.

555958430_747123784996657_3958235457633822723_n.thumb.jpg.cb306ebcb742efdda7d9b359ab54c46d.jpg

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Phoenix. napisał(a):

Ale mi sie dobrze gra w to multi coda, jaki movment jest smooth i plynne to tak jak srednio lubie multi tak strzelanie, movment bajka!

U mnie to samo!

Nowy Battlefield ssie tutaj! Osobiście wolę ten zręcznościowy system poruszania. Wszystko jest mega intuicyjne i bardzo mobilne. Mam ekipę od lat na weekendy więc chłopaki będą raczej zadowoleni. ;)

Edytowane przez userKAMIL
Opublikowano (edytowane)

Mi to zdecydowanie gorzej chodzi, co prawda na wyższej rozdzialce.

5k2k wszystko extreme, dlss performance 110 avg, low ~90.

Zbijając rozdzialke do 2560x1080, dlss ultra performance avg 260 low 200? Coś takiego.

Chyba pora sie za jakies oc zabrac

Ogólnie, nihil novi, nie widzę żadnej roznicy między tym a paroma codami w tył. Nowe skórki i wall jumpy o wszystko. Ostatnia edycja która jakoś tam mi leżała byl Cold War, ale to chyba właśnie przez klimat, a nie rozwiązania.

Edytowane przez oldfashioned