Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Jak pisałem, czytanie ze zrozumieniem u Ciebie mocno kuleje. Popatrzmy wiec co napisał:

No i pozwol komus sie cieszyc z gry, nazwal "cudo" jego sprawa, to subiektywna opinia ;) A ciebie nadal dupa mocno boli ;D 

Opublikowano

Oczywiscie, wszystko to subiektywna opinia. Tylko ogromna wiekszosc tych opini na temat nowego coda jest jaka jest.

Sa ludzie ktorzy w to graja z sentymentu do serii po prostu, ja to rozumiem, bo sam przegralem w L2 on/off 20 lat, i najbardziej lubie kroniki z 2004/2005.

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, userKAMIL napisał(a):

Ok. Finalnie Ty od tygodnia dzień w dzień tu płaczesz a ja od tygodnia dzien w dzien bawię się fantastycznie. ;) 

Mi szkoda byłoby tygodnia na żale ale kto co lubi. 🤷

Co ty zmyślasz?

Ja wczoraj czy przedwczoraj tu wszedłem po raz pierwszy. 

20 minut temu, Phoenix. napisał(a):

No i pozwol komus sie cieszyc z gry, nazwal "cudo" jego sprawa, to subiektywna opinia ;) A ciebie nadal dupa mocno boli ;D 

Nie boli. Po prostu zauważam, że entuzjam jest odrealniony ;) 

Popatrz jak ci się narracja zmienia - najpierw twierdziłeś, że nikt tu nie nazywa siódemki cudem. Ot, boli cię, że ktoś grę krytykuje :lol2:

19 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Ty napewno rozumiesz znaczenie tego słowa? XD

Ty na pewno nie rozumiesz :) 

• Kadajo zablokował(a) ten temat
  • Kadajo odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Dali teraz na weekend podwójne XP. Zbliżam się do drugiego prestiżu i kolejne godziny za mną. Konkurencja może się tylko uczyć jak powinien wyglądać intensywny multik gdzie adrenalina buzuje w żyłach non stop! Cudne są te akcje jak odbijasz się od ściany, przeskakujesz za plecy typa i wbijasz mu kosę. XD 

Czekam z niecierpliwoscią na pełną integracje z Warzonem no i sklep. Aby dali jak najwięcej ciekawych i różnorodnych skinnow i kupuje z marszu!

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, userKAMIL napisał(a):

Dali teraz na weekend podwójne XP. Zbliżam się do drugiego prestiżu i kolejne godziny za mną. Konkurencja może się tylko uczyć jak powinien wyglądać intensywny multik gdzie adrenalina buzuje w żyłach non stop! Cudne są te akcje jak odbijasz się od ściany, przeskakujesz za plecy typa i wbijasz mu kosę. XD 

Czekam z niecierpliwoscią na pełną integracje z Warzonem no i sklep. Aby dali jak najwięcej ciekawych i różnorodnych skinnow i kupuje z marszu!

Jakie ADHD :hihot: Zdradzisz swój rocznik Kamilu? :)

Opublikowano

@userKAMIL to winszuję bo ja 81 i niestety dla mnie takie ADHD granie to jest koszmar. Wykańcza mnie. Ja nawet z BF6 na tą chwilę zrezygnowałem, bo zacząłem się wkurwiać :boink:

Dla mnie to za szybko, za dużo trzeba się spiąć...a to tylko gra a nie spekulowanie na giełdzie własnym hajsem.

Każdy jest inny. Ciebie to bawi i nie spina a mi podnosi ciśnienie :) 

Opublikowano
2 minuty temu, MarcoSimone napisał(a):

Ciebie to bawi i nie spina a mi podnosi ciśnienie :) 

Ciśnienie to mi podnosi końcówka na Warzonie ;) U mnie pewnie też dochodzi element, że mam 4 osobową ekipę i od lat wekeend w wekeend ciśniemy tego COD. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

8 godzin temu, userKAMIL napisał(a):

Dali teraz na weekend podwójne XP. Zbliżam się do drugiego prestiżu i kolejne godziny za mną. Konkurencja może się tylko uczyć jak powinien wyglądać intensywny multik gdzie adrenalina buzuje w żyłach non stop! Cudne są te akcje jak odbijasz 

W szachach które cisne w multika też dali podwójne XP na weekend – w końcu jak inaczej człowiek miałby szybciej wbijać Drugi Prestiż Skoczka, prawda?

Adrenalina aż kipi, gdy odbijasz się hetmanem od wieży, robisz parkour po przekątnej gońcem, a potem przeskakujesz nad pionkiem przeciwnika i wbijasz mu kosę w postaci mata w trzech ruchach. Totalny szał, konkurencja może tylko patrzeć i szorować buty z tego multika.

A teraz czekamy już tylko na pełną integrację szachów z Warzonem – bo wiadomo, że gra strategiczna z XI wieku strasznie cierpi bez sklepu ze skinami. Oby dorzucili jak najwięcej kozackich wariantów:

- złotego piona z neonkami,

- taktyczną wieżę w kamuflażu,

- hetmana w stroju operatora wielkiej stopy.

Odpal sobie szachy. Przypuszczam że zapomnisz o codzie.

Edytowane przez zozolek
  • Like 2
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, userKAMIL napisał(a):

Nawet śmiechlem i podziwiam naprawdę za inwencje twórczą! 👌😜

Poprostu stary chlpp troluje tu ludzi a oni sie spinają.

Swoją drogą @userKAMIL zastanawia i spokoju nie daje mi 1 kwestia.

Każda gra wgniata Cie w fotel i zbierasz szczenke z podłogi. ( o gustach się nie dyskutuje, ktoś lubi blondynki, brunetki, rude, grube, chude, ew wszystkie :E )

Ile razy w roku zmieniasz fotel ? I ile razy wymieniasz parkiet ?

Edytowane przez zozolek
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, zozolek napisał(a):

Poprostu stary chlpp troluje tu ludzi a oni sie spinają.

Powiem Ci, że nawet przez chwilę przykro mi się zrobiło, że tak to odbierasz...

7 minut temu, zozolek napisał(a):

Swoją drogą @userKAMIL zastanawia i spokoju nie daje mi 1 kwestia.

Każda gra wgniata Cie w fotel i zbierasz szczenke z podłogi.

Ile razy w roku zmieniasz fotel ? I ile razy wymieniasz parkiet ?

To jest kolejny mit, który już wielokrotnie wyjaśniałem... 

Nie widzisz mnie generalnie w tematach gdzie gra mi się nie podoba. Zwyczajnie szkoda mi na to czasu aby żale gdzieś wylewać. XD

Kupuje na premierę każdy duży tytuł. Czy to Fifa w którą po 10h i ponad 4 stówach wywaliłem z dysku. Czy ostatni ARC gdzie chyba po 6 poleciał. Silskom2 czy jak ta popierdółka 2D się nazywa? Mógłbym tu naprawdę wymieniać. Jednak trafiasz na moje wpisy głównie w tematach gdzie gra mi się podoba i pewnie stąd taki odbiór mojej osoby. W tym roku moje GOTY to Cronos i też zaznaczałem to nie raz.

Edytowane przez userKAMIL