Call of Duty Black Ops 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Badalamann · Opublikowano
@blabla123 To z tego, że masy, dosłownie miliony, ludzi mogą w miarę sensownie żyć z swojej pracy. To niczego nie odbiera tym bogatszym. Ani z klasy średniej ani bogatej. Wręcz powiększa tą klasę średnią. A praca na etat powinna zapewniać godne życie, z hobby, turystyką i rozrywką inną niż tylko alko po pracy, jak to kiedyś w latach 90 wyglądało. Nie ma obowiązku przyjmować awansów. Sam to znam, wolę w miarę spokojna pracę jako specjalista. Choć tu akurat kasa byłaby dużo większa. Ale np wśród "fizycznych" za stanowiskiem kierownika często faktycznie nie idzie wiele więcej kasy, ale odpada konieczność pracy fizycznej. Widać to dostateczna motywacja, bo stanowiska są przecież obsadzone. Nie ma to niczego wspólnego z minimalną. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
@Badalamann dobrze że masz tak pozytywne nastawienie ale trzeba być realistą. Przy analizie ryzyka bierzemy zawsze wariant najgorszy a ty sobie wszystko układasz tak żeby sobie wszystko dobrze wytłumaczyć i usunąć ryzyko z równania. putin też założył wariant optymistyczny z inwazją na UA i się osrał pod każdym względem. -
Przez Kanzu · Opublikowano
Ja właśnie odświeżam sobie jedynkę i siadam od razu do dwójki, bo jakoś nie było okazji ograć Najwyższa pora Masz, żebyś się w grudniu nie nudził -
Przez AudRob · Opublikowano
To wiem ale jak pisałem zależy wszystko od ceny na dzień dzisiejszy dla 4080 nic nie brakuje wszystko chodzi na max detalach i jest chłodno. No i myślę że zmiana nastąpi dopiero jak się doczekamy rtx serii 6XXX. -
Przez oldfashioned · Opublikowano
Na szczęście Ty nie kopiesz (kopales) piłki na poziomie narodowym i nie nazywasz sie Rybus, wszystkie problemy jak za machnięciem magicznej różdżki... To nadal nie zmienia nic w tej dyskusji, bo nie medrkujemy czemu pojechal do Rosji w 2012, tylko czemu zdecydował sie zostać w 2022.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi