Call of Duty Black Ops 7
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez brzecol · Opublikowano
Cześć. Ogólnie karta cicha i chłodna. Jeden z najlepszych egzemplarzy chłodzonych powietrzem, gdzie w zależności od testera i konkretnego modelu ścigała się przeważnie o zwycięstwo z MSI Suprim SOC pod względem temp i hałasu. Odnośnie cewek - ciężko powiedzieć. Ja nie słyszę, ale komp stoi na ziemi w gigantycznej budzie i w środku jest coś koło 10 wentylatorów. Z drugiej strony jak zamontowałem wentyl Noctua na zaciąganie powietrze przez dziurkowany grill to słyszałem strasznie wkurzający dźwięk, więc może mój egzemplarz jest cichy. Nie wiem jak to wygląda u innych więc nie chcę uogólniać. Dodatkowo dodam, że karta solidnie zbudowana i posiada chyba najlepszy na rynku system mocowania podparcia (metalowe, dokręcane na stałe do metalowej obudowy karty). -
Przez Pentium D · Opublikowano
Przecież CPU są różne, od gówienek po intele 250W, ryzeny 16 jajowe i threadrippery a kabel u wszystkich zawinięty tak samo. -
Przez Su0 · Opublikowano
Anta extreme , start...test nr4 125W...test nr6 115W W cyberpunku mam ~75W -
Przez Petru23 · Opublikowano
Dokładnie i nie ma się co dziwić. Nowa konstrukcja to i masa problemów. Skala ujawnia rangę problemu i następstwa jego wystąpienia - poprawiają, zastępują, nie ruszają. Laguna II przecierała szlaki kitajcom a sporo do dziś ich jeździ W jednej z takich publikacji wskazano na ograniczenia prędkości w Chinach i bardzo wysokie kary za jej przekroczenie. I że tam samochody projektuje się pod prędkości do 130-140km/h bo nikt szybciej tam nie jeździ. A powyżej niech się dzieje wola nieba Może. Mnie na rutynowej kontroli na szarpaku 206 chłop chciał mi zatrzymać dowód, bo łącznika stabilizatora nie stwierdził. Musiałem się sporo dochodzić i udowadniać, że to tak z fabryki a nie ze stodoły po lepiance. 206 w 1.1 nie miał łącznika -
Przez Krzysiak · Opublikowano
@trepekdziś FB sam mi go wyrzucił
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi