VRman 2 634 Opublikowano 11 Czerwca Opublikowano 11 Czerwca (edytowane) Dawno się zastanawiałem, czy nie przydałby się taki wątek. Z samego PPE kilka razy na rok znajduję coś, przy czym wybucham śmiechem. Na Onetach też potrafią dowalić tekstem jakby pisanym przez pijanego ucznia, który przyszedł na "komisyjny" bo mu groziła pała z j. polskiego. Wrzucajcie tu z dowolnych stron, może poza amatorskimi małymi stronkami. Chodzi o poziom stron w miarę dużych lub dużych, gdzie autorzy tekstów dostają za te teksty pieniądze. Dziś mamy to: https://www.ppe.pl/news/372214/openai-zniszczy-konkurencje-nowy-model-open-source-to-prawdziwa-bomba.html Nie ma to jak profesjonalne tłumaczenie Edytowane 11 Czerwca przez VRman
VRman 2 634 Opublikowano 16 Czerwca Autor Opublikowano 16 Czerwca Dziś Onet odleciał samolotem pilotowanym przez Roberta Kubicę, który wylatał na LeMans pierwsze miejsce wczoraj full profeska
VRman 2 634 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca Onet Gdyby tylko istniała nazwa dla tego zawodu w naszym języku. Dobrze, że nie trimuje herów.
VRman 2 634 Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca Tym razem wehikuł czasu. Nowy model nadejdzie pół roku temu To są chyba jakieś Clickbait Wars z onetem i wp "Nvidia szykuje". No tak. Po tym jak zmienili status z beta na released, na pewno wywalą to co opracowali i zaczną "szykować" na nowo. Nawet w komentarzach już im mimo banów czytelnicy piszą, że są pewne granice, które oni tym chamstwem przekraczają zdecydowanie za często i za mocno.
VRman 2 634 Opublikowano 14 Lipca Autor Opublikowano 14 Lipca Uważajcie na spojlery! Jak poznacie fabułę napisaną dla dzieci, to stracicie sens grania w platformówkę! Pamięta ktoś jak skończyła się historia bohaterów Tetrisa? Chyba muszę znowu w to zagrać, bo zapomniałem już. Ten długi klocek ze stopą miał romans z tą zygzakową..
VRman 2 634 Opublikowano 22 Sierpnia Autor Opublikowano 22 Sierpnia (edytowane) PPE .pl "Technologie" Portal o grach. W sumie u prostytutek też może zaistnieć gra wstępna na specjalne życzenie, więc niepotrzebnie się czepiam Edytowane 22 Sierpnia przez VRman
VRman 2 634 Opublikowano 30 Sierpnia Autor Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) recka filmu Pewnie autor żonaty i myślał przy pisaniu recki o czym innym. Edytowane 30 Sierpnia przez VRman
VRman 2 634 Opublikowano 5 Października Autor Opublikowano 5 Października (edytowane) onet Pamiętajcie! Jajka tylko gotować, bo wyższa temperatura zabija wartości odżywcze! No chyba, że upieczecie i wsadzicie w jakieś danie tureckie czy arabskie, to wtedy nie, bo wszystko co Książę Persii będący chłopakiem autorki robi, to samo zdrowie. Musi tak być, bo on jest taki cudowny i nie jest Polakiem, co od razu oznacza, że zna się na wszystkim. A Polacy to wiadomo - najgorsi i biją kobiety! Typowy Onet jest typowy Szakszukę. No ja pierd()lę. Jeszcze na makaron zacznijmy mówić ramen i do znajomych mówmy per habibi Edytowane 5 Października przez VRman
VRman 2 634 Opublikowano 7 Października Autor Opublikowano 7 Października (edytowane) ppe Chyba najlepszym PC z roku 2014 PS. A wczoraj PPE wrzuciło newsa pisanego przez AI razem z... promptem dla AI napisanym przez "newsmana". Shell czy inne firmy wydobywające ropę mogą być zainteresowane współpracą. W PPE potrafią się przebić przez każde dno. Muszą mieć albo wyjątkowy talent albo technologię wartą góry złota w przemyśle wiertniczym. Edytowane 7 Października przez VRman
Qrdello 826 Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Na ppe kwiatków Ci dostatek dziś. Edytor alllle się pomylił:
VRman 2 634 Opublikowano 8 Października Autor Opublikowano 8 Października Przypominam o promocji na wafelki w biedronce. Na Black Friday będą po jedyne 25000$. O, takie będą na promocji: 1
VRman 2 634 Opublikowano 15 Października Autor Opublikowano 15 Października PPE - Portal O GRACH W tym tempie za rok newsy "Nowa sukienka aktorki zadziwia!" Może i ppe upada na pysk i kończy w agonii, ale przynajmiej jest śmiesznie
Áltair 270 Opublikowano 18 Października Opublikowano 18 Października (edytowane) Nie www, ale warto zobaczyć Edytowane 18 Października przez Áltair 1
VRman 2 634 Opublikowano 19 Października Autor Opublikowano 19 Października (edytowane) PPE Gość co srał w pieluchy jak Battlefield święcił triumfy postanowił wysrać artykuł o tym co było najlepsze w starych batlach. Już po tym wiedziałem, że będzie zabawnie To jest to nowe pokolenie graczy: fabuła i EMOCJE. Ale gość ominął dwa najlepsze i najważniejsze dla serii Battlefieldy (BF1942 i BF2 w wersji PC) i jeszcze coś pierdoli o emocjach i fabule. W batlu. Czaicie? W BATLU. W dalszej części tekstu brnie dalej: łłłoooooooo bulwa Seria straciła umiejętność opowiadania historii Przeszedłem kampanie w BF3 i BF4. Takie 4/10, dodane na siłę. Nienajgorsze, ale odtwórcze, generyczne, zabugowane, bez polotu. To jakby powiedzieć, źe najważniejszą zaletą i powodem popularności Tetrisa była grafika, albo powodem popularności Gran Turismo była rywalizacja online (bo na PS1 i PS2 jej nie było wcale) To może już lepiej niech dalej im teksty pisze AI bo jak tak wygląda poziom ich redaktorzyn to już chyba news z wrzuconym niechcący promptem dla AI instruuującym AI o czym i jak ma ten news napisać, to mniejsza żenada niż to. Emocje. W Batlu. No ja pierd(zie)lę Edytowane 19 Października przez VRman
Qrdello 826 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października (edytowane) Nie tyle kwiatek, co tragikomizm słowny: Kąkuter się zniszczy bo w WinRe nie mogę z myszy i klawy korzystać. No makarabra adbarakabaara lulz. I jeszcze: błąd rzeczowy RX9070XT rywalizuje z 5070TI a nie 5070, no ale... Haha, jak forma to forma: Ukryty tryb dostępny od premiery w menusach, który odpaliłem 10s po pierwszym starcie gry Banda ydyotów tam jednak pracuje: Edytowane 20 Października przez Qrdello 2 1
Qrdello 826 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października No qurła zmiany, że wyrwało mnie z czapków. 1
VRman 2 634 Opublikowano 2 Listopada Autor Opublikowano 2 Listopada (edytowane) PPE ogłasza powrót KULTOWEJ serii! Edytowane 2 Listopada przez VRman
Qrdello 826 Opublikowano 6 Listopada Opublikowano 6 Listopada ............................................
VRman 2 634 Opublikowano 9 Listopada Autor Opublikowano 9 Listopada (edytowane) Może to tylko cytat, ale znowu onet Poprawny język polski to dla nich jest imposybilizm. W sumie to czemu nie emposybylyzm? I trochę bardziej z angielska i kojarzy się z debilami z PRLu, których sposób mówienia parodiowali tacy ludzie jak Jacek Fedorowicz. Powinno to być nowe słowo, oznaczające, że coś jest niemożliwe dla debili. impossible + debilizm No i teraz miałoby to sens. Znam angielski, ale rozwala mnie takie gramarowanie łordów wrajtowanych na kejbordurze. Edytowane 9 Listopada przez VRman 1
VRman 2 634 Opublikowano 10 Listopada Autor Opublikowano 10 Listopada (edytowane) Tym razem znalazłem na onecie, ale podlinkowany tekst z BI źródło: https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/stocznia-szczecinska-wulkan-wodowanie-jachtu-o-malo-nie-skonczylo-sie-tragedia/rd2cm82 Trzy razy się okazywało, że to przez otwór w kadłubie. się aż stary mem przypomniał: Oczywiście długie myślniki - ktoś odpierdolił tekst AJ AJem i nawet nie przeczytał co AI wypluło. No bo po co się przemęczać. Na PPE w co drugim newsie chyba (bo czytam co 50ty) jest tekst AI. Wali po gałach strasznie. Nawet prompta typu "styl tekstu: taki a taki" im się nie chce ustawić. Leci szablonem, że ktoś kto ma doświadczenie z tekstem pisanym przez AI rozpozna dosłownie po 2% tekstu. A dalej tylko się będzie utwierdzał, bo tak NIKT nie pisze poza Ajajami. Fajne te współczesne dziennikarstwo. Pierdolniesz trzy prompty w 10 minut i wolne. Dniówka zarobiona. Aż chyba się zgłoszę do jakiejś redakcji. Może coś o wystroju wnętrz, bo się na tym kompletnie nie znam i mnie nie interesuje, więc odpada ryzyko, że marnowałbym czas na czytanie czegokolwiek. Edytowane 10 Listopada przez VRman
Rekomendowane odpowiedzi