Trust Starzz z przejściówką USB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Sidorf · Opublikowano
Nie zakładam nowego tematu, by nie spamować bo mam tylko jedno pytanie. Na wymienionym wyżej zasilaczu mam 4 wyjścia ośmiopinowe. Trzy są zajęte przez płytę główną. Karta graficzna SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT ma wejścia na 2 wtyki ośmiopinowe. No czyli wszystko nie weszło, ale na zasilaczu jest jeszcze to nowe wyjście 12v2x6, do którego kabelek z drugiej strony ma właśnie dwa ośmiopinowe wtyczki. Można to tak podłączyć i nie będzie problemu? Pierwszy raz obcuję z nowymi kartami. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
to nieźle, że można w nieskończoność kłamać i wymyślać co raz to nowe bajki, a druga strona ma w nieskończoność te bajki obalać. A nuż się wymyśli coś czego nie będą w stanie obalić i do widzenia. Przecież to jest jakaś farsa na zasadzie przepychanek w przedszkolu, Ty mnie oblałeś wodą, ale mówisz że woda sama oblała a on się tylko potknął. Na koniec jest: nie obchodzi mnie kto zaczął x D przecież on z początku to w ogóle twierdził, że w żadnej kolizji ani tym bardziej wypadku to on udziału nie brał X D. Później było, że to kia zajechała drogę i w ogóle to winna jest. W międzyczasie były jeszcze inne bajeczki których nie pamiętam -
Który zasilacz 850W ATX 3.1? Miał być MSI MPG, miał być Seasonic GX... a zostaje Pure Prower 13M? :O
Przez Send1N · Opublikowano
Fractal ion słyną z tego że wentylator w nim terkotał z resztą jak 90% wentylatorów tej firmy nie wiem jak w tym nowym ale jest ryzyko że będzie podobnie -
Przez Misticzx · Opublikowano
Domyślam się że strasznie wąskim gardłem do nowych gier jest ten mój RTX 3070, tym bardziej dlatego że ma tylko 8 GB ram co obecnie jest tyle co nic. Ale kupując kompa za 12 tysięcy złotych (bez karty graficznej) nie było mnie stać na dodatkowe 5 tysięcy złotych na dobrą kartę grafiki. Poczekam na RTX 6000. Na razie dzięki procesorowi i tak mogę grać płynnie w nowe gry. W 4K to w ogóle nie ma szans na 60 fps przy RTX 3070, a w 2K mam 60 fps głównie dzięki procesorowi. Inaczej byłoby zapewne 45-50 fps, czyli też brak płynności gry.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi