Obudowa do zestawu
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Solo · Opublikowano
Pomyślę, bo naprawdę jest o czym. A właśnie, a propos ramu, czy warto dopłacać do 64GB, czy jednak 32 to jest dość wystarczająca ilość? Na obecnym sprzęcie mam 16 i jakoś nigdy nie zauważyłem problemów z tej strony. -
Przez Zdzichon · Opublikowano
W tym chyba clue całej historii? Że terroryści dla jednych to bohaterowie dla drugich, a jeśli ceną za pokonanie grzyba ma być życie dziecka to niech ludzkość pocałuje się w dupę? Ja tam akurat szanuję wiele decyzji projektowych podjętych przy tej grze. Bawiłem się przednio, zwłaszcza że zagrałem późno po przedarciu się przez jezioro negatywności, więc oczekiwania miałem bardzo niskie. A tu psikus, granie Abby okazało się interesującym doświadczeniem i wiele z jej etapów zapadło mi mocno w pamięć (najbardziej ten na wieżowcu). Do tego od strony mechanicznej i graficznej gra to totalna topka. Ten etap w parku z pogwizdującymi na siebie przeciwnikami do dzisiaj siedzi mi w głowie. A że fani marudzą? No marudzą. Przy tak ukochanej produkcji marudziliby w każdej sytuacji, w której nie dostali by kalki 1:1 z pierwszej części, a wtedy by marudzili, że dostali to samo co wcześniej. Nie jest to produkcja doskonała, część chwytów jest tania (ale działa), a Druckmann to rzeczywiście egomaniak i nie wie kiedy powiedzieć sobie dość. Ten drugi finał jest niepotrzebny, a sama gra przez to przeciągnięta. Jak komuś nie leży zawsze można wrócić do jedyneczki, tym bardziej, że po rimejku wygląda tak dobrze jak dwójka. -
Przez Katystopej · Opublikowano
No chyba nie, i taki redaktor tego nie wie. Porównaj sobie wysokość z jakiej wychodzi wiązka światła z osobówki a z jakiej wychodzi z Ducato na ledach, jeżdżę takim. W niskim aucie z naprzeciwka wymiając mnie ta wiązka wypali mu oczy, a z nowu jadąc przede mną w korku masz darmowe oświetlenie deski rozdzielczej, wtedy ręcznie obniżam poziom o 1-2 stopnie bo widzę jak się wiązka układa. Odpowiadając na kolejne twoje pytanie, tak, sprawdzali na serwisie ustawienie świateł bo ich o to prosiłem. -
Przez leven · Opublikowano
Płyta: 1000zł Proc: 900zł Ram: 850zł Zasilacz: 550zł Dysk: 300zł Razem około 3600zł - trochę pojechałem z tym 4Kzł Do tego grafika, przecież tania: 2000zł teraz kosztuje 2500zł Nie widzę, żebym przepłacił w sierpniu, teraz musiałbym dodać 3 tysiaki za ten zestaw Mi to wystarczy, a może sprzedać samochód i kupić 5090 za 15K zł ? -
Przez Dirian · Opublikowano
Może po prostu złóż mocnego kompa i zamiast ładować nieprzyzwoicie drogiego 5090, wrzuć sobie 5070 Ti, a najwyżej za 2-3-4 lata sobie wymienisz samo GPU bo procka jak teraz weźmiesz mocnego to masz przynajmniej 5 lat spokoju. Względem obecnego 1080 Ti i tak będziesz miał mega skok wydajności + obsługę DLSS, a 10k PLN zostaje w kieszeni. Raczej nie ma co zakładać, że cena 5090 spadnie poniżej tych 13-14k w ciągu najbliższych miesięcy. Za drogie pamięci plus za duży popyt ze strony profesjonalistów i ludzi grzebiących przy AI jest na te GPU. RAM też do normalnych cen długo nie wróci, no ale tu aż tak kosmicznie nie przepłacasz szczególnie przy twoim budżecie by się jakoś tym specjalnie przejmować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi