Samoczynne rozłączanie rozmówcy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Zbyl88 · Opublikowano
Jak ktos tu pisze ,ze jest nobem to jest nobem. Tlumaczysz tak jak bym mial wiedziec jak to zrobic. Pojecia pomaranczowego nie mam. Zrobilem te silent mode ,zrobie screena bo nie widzialem zadnego waterpump mode. podawalem co mam w biosie w zakladce fan. kej wszedlem w biosie w opcje smart fan 6 z wentylatorami zmienilem CPU FAN SPEED Control z normal na Silent Zmienilem temperature interval na 3 max CPU FAN CONTROLE MODE z auto na PWM. Jak tu nadal nic nie widac to nie wiem bede musial ci napisac dokladnie jaki kabel do czego i je wyjac. Teraz przy starcie windowsa mocno halasowal, a teraz juz ciszej . -
Przez Dresiq · Opublikowano
Soft na 250+ koni Zmienione audio + tuba + radio + wzmacniacz Progi boczne dołożone Dyfuzor tylny z wersji pokazowej STUDIE RS+ Brewki w kolorze na lampy przód + nakładka na szybę przednią Dyfuzor przedni maxtona nie przeżył zimy, w wakacje zamontuje następny, Oświetlenie niebieski led w środku z aliexpress Zawieszenie i osprzęt w bardzo dobrym stanie, więc zapiekło w portfel ale nie żałuje. -
Przez galakty · Opublikowano
No tak, dlatego ECU się broni i osiągi spadają. 100 nie ma sensu lać jak nie było strojenia pod to paliwo. Lepiej na takim BP z rabatem sobie 98 wlać. -
Przez Jinx · Opublikowano
Mnie ineteresuje o jakie wybory dokładniej chodzi, rozumiem, że te podjęte jeszcze przed opuszczeniem metra? Bo nie rozumiem jak chcą połączyć wydarzenia dziejące się kilka miesięcy później i setki kilometrów dalej z tymi w samej Moskwie? Chyba, że tu chodzi powrót kogoś z ekipy która opuściła metro? -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Było 22/23 kwietnia schodzi embargo na materiały do twórców
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi