Problem z XMP dla pamięci 7200mhz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez STALKER · Opublikowano
Tylko ubilem mtanta z zadania i nie moge zabrac mu obrozy. -
Przez Keller · Opublikowano
Niech mnie ktoś uświadomi, bo ostatnio szczałem na politykę. Faktycznie ci imigranci są przerzucani, czy to tylko proruska trollownia tworzy pewne udawane akcje i wrzuca filmiki niby z przerzucania ale nic na nich nie ma poza wozem policyjnym i ucięte dalej? -
Przez Reddzik · Opublikowano
A nie jest tak, że to losowe? Chyba na jednym z filmików co wrzucał Caleb, koleś wspominał, że nie zawsze da się zebrać matsy z mutantów. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
To po uj kupowałeś konsolę jak każdy wie że gry najlepiej wyglądają w trybie 30 -40fps. Ja nie mam problemu żeby grać w ponad 60fps na pc a za chwilę w 30 na Ps5. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Nie ma sensu bo gra jest dalej taka jaka była, zmiany w AI są zbyt małe by powiedzieć, że to już prawdziwe A-Life 2.0. W późniejszych etapach gry nadal są glitche czy zabugowane questy. Eksploracja nadal nie ma sensu bo w schowkach masz przede wszystkim trochę ammo, wódkę, kiełbasę i chleb. Po jakimś czasie możesz otwierać supermarket w Zonie tyle tego będziesz miał w schowku - rzecz totalnie do rebalansu moim zdaniem. Ogólnie można powiedzieć, że do wersji 2.0 nie ma po co sobie zawracać gitary graniem w to na poważnie - owszem można odpalić, rzucić okiem ale nie liczyć na cuda. Znając GSC i ich tempo to szczerze nawet wersja 2.0 może nie oznaczać definitywnej naprawy tej gry.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi