AI Limit - budżetowy soulslike w stylu anime
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Chcesz mieć jak najlepsza jakość wymuś L na Super Resolution. Inaczej ustaw Zalecane i zapomnij. -
Przez Reddzik · Opublikowano
D2 zostało tak zaprojektowane i nie ma innej możliwości tak samo jak w POE1 i POE2. Dopiero D3 i D4 pozwala omijać robienie ponownie po raz nty raz kampanii. Gdyby można było omijać kampanię sam bym to robił, bo może być i spoko kampania ale żmudne ganianie czasem potrafi to wydłużyć, robienie tych wszystkich wymaganych questów itp. A tak sobie expimy, gramy swobodnie bez wymogów jakie stawia przed nami kampania. Niech dadzą coś fajnego w D2 a nie jakieś pierdoły. -
Przez MadDog · Opublikowano
Ludziska poradźcie czy coś tutaj zmieniamy dla 5080tki? Na Youtubie widzę, że ostro testują tryb K vs L vs M? -
Przez Pentium D · Opublikowano
Dobrze. 1440p. Bardzo wysokie bez FSR. Chyba cały czas było stabilne 100 fps z vsync, ale tylko przez pierwsze kilka godzin miałem na ekranie licznik aktualnego fps i nie widziałem aby spadło poniżej 100. Nie wiem. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Udalo sie ostatecznie ustawic -25 curva na all core wiec jestem bardzo zadowolony, w Warzone pieknie trzyma zegary, a wsinglach AAA to nawet sie proc nie poci Ciekawe czy zen6 dojedzie do 6ghz
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi